Navštíveno 7703x

kdo je tady facebook.com pozitivní ?
považoval bych si přátelství a spolupráce v hrách (mafie apod.)
díky !
jsem tam jako (Pavel Novák Newman)

10.09.2009, 07:18 |
Skury Troy, Rustapha, já, Bali, Johanik...
nějaká obličejováknížka nebo co?
:-D

10.09.2009, 08:45 |
Bucci Luke: to je to jak tam onehdá daly ty tvoje fotky :-)
xichtokniha, to neznám ;) ale nabidky na farmy, mafii, needy a podobny picoviny mi neposilejte, jinak sem ochotny se pratelit kym koli ;)

10.09.2009, 10:14 |
Alííí Jako michal_smsmsmsmsmsmsmsmsm :-)
Přijímám jen Plzničky, a poslední dobou je to tam pěkná trapárna, takže už tam moc ani nechodim. Dřív tam bylo líp. Půlku přátel mám skrytou (ty jejich kvízy už mi fakt lezly krkem).

10.09.2009, 10:28 |
TROY :DDDDD farmville rulez

10.09.2009, 10:49 |
Daryl (A)
aliiii: jojo, ty kvily, mafia wars a podobny sragory jen obtezujou. Je videt, ze se lidi hodne nudi ...
alii a daryl maj brutalni recht :-)

10.09.2009, 11:01 |
zipp na fcbku jsem, ale používám ho na komunikaci s přáteli, ne na nějaký kvízy a hry apod sračky :)

10.09.2009, 14:14 |
sotek já tam nejsem a žiju :-)

10.09.2009, 14:26 |
Etien (M)
su tam

10.09.2009, 14:34 |
Mikoň ja bookface nemam.
když je nuda pařim farmiville, jinak nic...

10.09.2009, 15:16 |
Kamil nejsem a ani nechci :)

10.09.2009, 15:27 |
hoff nehraju . . . .nuda bude až bude tři metry sněhu . . .

10.09.2009, 15:28 |
X-sat (M)
Neumime ;-)
Fungujem, ale už mě pěkně serou lidi co mě tím otravuji :))
Mám používám ale individua co furt hazi nějaky vysledky testů a podobné bejkárny jsem skryl. Z her no jen mafia wars a coaster.

10.09.2009, 15:35 |
Pekys já jsem fejsbůk negative :o)
Mno, mel jsem ho celkem nejak ze zacatku, pred rokem sem ho zrusil.
farmu hraju taky - pi*ovina ale kdyz musis tak musis.
takze cekam ... :-)

10.09.2009, 21:06 |
empiK (M)
nejak sem tomu nepropad
taky tam jsem, ale nesnášim ty zajebaný kvízy a podobný pí..ovinky. na hry nemám čas...
Jsem na facebooku chvíli, ale nějak jsem stále nepochopil k čemu je dobrý a nepřišel jsem na to jak se tam vyhledávají a balí holky.. :-( Ke komunikaci s přáteli používám icq nebo skype, takže fakt nevím v čem je facebook tak převratný.. Jedině co tam dělám, tak jsem začal hrát Mafii..
Tez tam sem,ale tyhle nesmysly nehraju...
Jako upřimě, zkontaktoval jsem se díky FB s lidmi které jsem třeba od základky neviděl a že je to už mraky let, ale tak jako většina : kvízy a podobný sra*ky mě taky vytáčí, ještě jsem si ale nedal práci s tím abych to nějak vyblokoval :-)
Jsem tam a chápal bych, kdy tam lidi dávali jen to co dělali třeba o víkendu + fotky. Tak se např. dozvím, že kamarád byl na raftech a příště třeba se můžu domluvit a ject s ním taky.
Ale to že si tam každý dělá debilní testy, hry apod. to mě docela od toho odrazuje...
Navíc Newmane, na jaře jsem Tě psal mail, chtěl jsem udělal podklad budíku... Do dnešního dne nepřišla odpověď a už vím proč když se věnuješ hrám a ne práci :-D
ja tam nejsem ;-)

12.09.2009, 06:41 |
Bart 007 | Upraveno: 2009-09-12 06:47:09
.

12.09.2009, 06:57 |
cira Mafii atd tam hraju, tak jsem si te pridal a muzem si pomoct ;-)
hry jsou vedlejší produkt - taky jsem vychytal plno ex-spolužáků a dalších lidí. Navíc řada z Vás má famozní galerie a aktuální info ze srazů a tak. Takže já tomuhle projektu dávám zelenou.

17.09.2009, 14:54 |
JP Já jsem kdysi na nepovedený dovolený asi 3 dny hrál who has the biggest brain a geo challenge (mam tam docela pěkný rekordy:D), ale normálně na to taky neni čas. Jinak ten spam je fakt otravnej, nechápu lidi co si jdou udělat kvíz typu "seš banán, nebo hovnocuc?"... Statusy typu "právě jsem dojedl sušenku" jsou taky hrozně kůl. Ale třeba jednou za tejden tam někdo něco zajímavýho postne...
JP nj asi tak ja tam vetsinou sem jen na tu mafii jinak tomu taky nejak neholduju
FB nemám a divil jsem se že to nokia tlačí i do mobilů:-/
Já jsem tam protože člověk ví co se bude dít a co se dělo o víkendech mezi přáteli ale nevypnutelné kvízy už mě opravdu serou.
.... jáááááá nejseeeeeeem.... a nebuduuuuu

18.12.2009, 14:10 |
MaxxT

18.12.2009, 14:10 |
MaxxT
Fuck Off Facebook ;o) !!!!!

18.12.2009, 17:01 |
Alííí Jako Fancouz. :-)
Na FB jsem pod nickem MárTy Držtička Schejby ....
A jinak jsem nechtěl zakládat new topik.. tka to video dám sem :-) Celkem slučný.... ale každej má jinej názor :-)
[ Link ]

18.03.2011, 20:11 |
dolph BOŽE... to je mazec :))
další ko*ot..... trapné, ale ta buchta je dobrá :D
:-D on má víc videí :-D a některý jsou dobrý :-) ... Jinak to je student jen.. a Ta buchta se Jmenuje Dominika Mislivcová :-) Na FB jí najdeš :-D
jojo všiml sem si v tom videu a co že je student? to ho opravňuje být za vola? :D
a myslivcova ted byla u krause :D
Midnite :-) Hold je trošku jinej.. jinak má i stránky nekterý videa točil s kámošem kterje si říká sendro.... tady vkládám jeho stránky tam je víc info a videí...
[ Link ]
Tý jo, tak pipka bude ještě slavná. Byla u Krause, teď tady. Blogerka a "zakladatelka" Barbie stylu u nás. Jsem na ni alergickej.
Ta písnička je STRAŠNÁ Píčovina i kdyz je ta "satira", "nadsazka" a "ironie".