Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > -Diky Nismo-

o Navštíveno 4000x o
o 12.09.2009, 23:27 | Arnie_one
Takaze timto dekuji mistnimu clenu AHC Nismo.Powerovi, ponevadz pro me proveril a velmi dobre nafotil auto, ktery je ode mne 220km.

Jsem rad, ze se najdou jeste ochotni a slusny lidi.

Jeste jendou diky :)

o 13.09.2009, 07:26 | empiK (M)
to musela byt amerika, nic jinyho by nevyfotil :)). joke.
o 13.09.2009, 07:32 | Arnie_one
Jen proste chci rict, ze pri tehnle moznosti internetu je to fajn, ze clovek nemusi jet pres pulku republiky, aby nakonec zjistitl, ze mu bazarista mazal med kolem huby.
o 13.09.2009, 09:04 | Kindlik
já mám za to , že to byla Audi a to Nisma šlechtí :D
o 13.09.2009, 09:16 | gizmi
No jestli s tim byl na pojizdce a daval tomu jako Japoncikovi, tak uz bych to auto nechtel :D :D Heheheh
o 13.09.2009, 14:15 | Knightey-
jeste by bodl odkaz na to auto aby i ostatni jsi usetrili cestu :)
o 13.09.2009, 14:17 | Rudi
koupils ho nakonec nebo ne?
o 13.09.2009, 14:47 | tykeev
neuvěřitelný, Nismo má dobrej skutek :-DDD
o 13.09.2009, 14:48 | Midnite
jako tykev :D
o 13.09.2009, 15:13 | Arnie_one
Tim ze je ode mne relativne daleko chystam se na nej pristi tyden.
o 13.09.2009, 15:20 | Knightey-
Takze tam jedes? A oc se jedna? Se pochlub ne uz kua! :D
o 13.09.2009, 15:27 | Nismo.Power
nz...

jinak samo řeknu to takhle, já bych si to nikdy nekoupil samo, je to na mě malý a slabý, ale zase stočenou paštiku lakovanou ze všechstran a bouranou poznám bezproblému tak nevidim důvod se tam nato nejít podívat a někomu tim pomoct, je to auto v technicky výbornym stavu protože v roce 99 koupeno u exnera a do roku 2009 vyplněná serviska u exnera a nájezd stavu odpovídá, zvenku obušený klasickym pražskym provozem ale technicky je naprosto vcajku ....
a jak řikám rád pomůžu a pomáhám tu lidem z ahc docela často výjma těch co mám na imaginárnim blacklistu ale ty odemě zatim ani nic nechtěli takže klídek, co se týče rad ohledně IT nebo aut tak to mám na icq bezmála denně :)
o 13.09.2009, 15:34 | Nismo.Power
knightey : staci to tady sledovat :))))
[ Link ]
o 13.09.2009, 15:41 | Knightey- | Upraveno: 2009-09-13 15:41:44
Hmm koukam :) A4 facelift. Taky jsem mel jednu.
Tak dle tech par fotek nevypada zle. Jen tam uz je davanej jinej volant koukam, ten interier nevim jestli se daval origo v tyhle barve do tohoto typu.
Akorat ten motor no... skoda ze to neni 2.8 :)
o 13.09.2009, 15:57 | Nismo.Power
kdo by se překopával s kompletnim interiérem ? :) volant netušim to je možný, je to vevnitř vidět že bylo používaný a interiér chce opravdu vyčistit, vyměnit určitý kvalitní německý plasty, pořešit vrzajcí loketku....
o 13.09.2009, 16:01 | Nismo.Power
hlavně tohle, klasická německá kvalita lakovanho plasta..... neznám němce kterejm by se tohle nesedřelo :) na druhou stranu nový to může stát tak 400-500 takže pohoda....

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 13.09.2009, 16:02 | Nismo.Power
sloupky nedotčený, nelakovaný.... prostě jen ze všech možnejch stran sem tam odřený

o 13.09.2009, 16:03 | Nismo.Power
klasika lišta, naštěstí vyměnitelná....

o 13.09.2009, 16:05 | Nismo.Power
tohle mě nenapadá jak se mohlo stát nad zadnim kolem..... ale bude to chtít ošetřit jinak to uhnije...

o 13.09.2009, 16:07 | Nismo.Power
na brzdách se nešetřilo, na gumách taky ne, je tam zánovní letní obutí s výbornym vrozkem a dva roky starý zimáky jako nový..... asi tim že to najelo průměr 20ročně...

o 13.09.2009, 16:10 | Knightey-
To by jsi se divil s tim interierem. Kort kdyz tam je obyc sedivej hadr a nekdo ti nabidne komplet kuzi za lepsi peniz a druhej den to mas v aute :)
Staci se podivat kolik se toho prodava a nejen na AK a AC.
Jinak to pogumovani jak slejza z tech plastu to je trest no. Staci skrabnout nehtem a je to dole :(
Ale nefaceliftovany auta meli ciste plast a netrpeli na to. Tohle mela byt inovace ale bohuzel slo to spise k horsimu ikdyz to vypada lip pokud to neni teda oskrabany.
o 13.09.2009, 16:11 | Nismo.Power
motoricky bez problémů, i za studena nastartoval na cvrnknutí, ani po prvnim otočení neklepnul a necvakal, běžel vklidu a nijak se neškubal, zátah naprosto plynulej, jede to brzdí to, 4kolka nehučí, nekřupe v zatáčkách takže pohoda..... servisovaný to bylo takže sednout a jezdit....
je jedno zdali 2.4 nebo 2.8 jsou to podobný motory a oba proti nějakejm tdi bezproblémový......
nemám nic proti koncernum když sou v takovymhle stavu ač odřený, sice bych si to nekoupil ale je to aspon trochu auto, neni to nějaká oktávka s neustále se srajícim tdi, svařená ze dvou aut, lakovaná až na střeše a jako všechno u nás tak zbořený na sloupkách.....
o 13.09.2009, 16:15 | Nismo.Power
knightey, tady bych to s tim interiérem neviděl na překopávku..... očividně to měla nějaká menší firma pro nějakýho menšího manažera, ve svý době dobrý a dražší auto..... na počet majitelů jsem se neptal ale tipuju jednoho, pak si dojel na firmu pro nový auto a tohle nechal protiúčtem....

arnie má někoho kdo mu to proklepne to auto tak uvidíme co to bude, ale za mě tipuju servisovaný, první majitel nějaká firmička a takhle jak ho vidíš tak koupený výjma těch kotoučů např.....
o 13.09.2009, 16:16 | Nismo.Power
jinak poslední záznam servisní nějak ze začátku roku (nepamatuju měsíc) při 189tis, ted to má 202...
všechny razítka auto exner...... včetně prodeje v exner
o 13.09.2009, 16:20 | Midnite
Nismo.. klobouk dolu.. pekne si to auto prohlidnul
o 13.09.2009, 20:21 | Arnie_one | Upraveno: 2009-09-13 20:22:46
Jj zitra se dozvim zbytek, napisu. Je to auto pro moji pani domu. Ani jeden nejsme na jakykoliv diesl. Nenajdem tolik, aby se nam to vyplatilo. Jednoduse nechcem chcrochtajici vec z divokym dymem. To jestli bude mit cipovany TDI 1.9 170koni a 400kroutak me natankuje.

Proste se nam libi V6 motory a benzin, jen proste benzin.

Tahle audi je qauttro u nas zima jak prase, takze super + ma to libivej intros pro zenskou.

o 14.09.2009, 11:45 | Arnie_one
Takze auto ma skutecne najeto co ma. Sam se divim, sazel sem, ze to bude sjeta pastika. Jinak 1maj. firma, jak si myslel Nismo, nejakej manazerek to dostal od firmy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.