Navštíveno 3099x

Zdar pane. Tak na konci měsíce (ten přelomovej tejden) jedu tam do těch vašich končin. Neuděláme zase předání misky? :-D
Jo mohli bychom ... a hlavně na ní nesmíme zapomenout :oDDD
TT: Jak mi by jsme mohli... :-DDD
určo se domluvíme a skáknem kdyžtak ve 4ech někam na kávu ;o) teda pokud mě Darča do tý doby nezabije :o)))))))))
To by určo neudělala .. by jí bylo šmutno :-D
Timo: To nesmi.Jestli chces ochran(k)u pred ni,tak rekni Q,protoze kdyby nahodou k tomu doslo,tak CK TTT zanikne a to by asi stalý klienti nerozdejchali :-))))
TT: Nezabije... by jí strach nedovolil... Třeba kávu na OMV... :-D
Spookáč : A nešla by ta káva někde trochu kulturněji ? :-D
DJ : Husssstěěěěěě :-D
Sasanka: Mě ta OMV přišla v pohodě... bylo teplo a měli vytřeno... :-D
na kdy to máte, že bych se přifařil, ale nevím jak na tom budu pracovně
Cenda: No měl bych bejt tam ve vašich končinách cca od 30.9., ale ještě se domluvíme. Stejně pro tebe budu mít nejspíš ty kable nějaký...
Darina mě zabije, nemá ráda takovýhle seisson :oDDD
TT: Nemá ráda seisson na benzínce nebo prostě z více lidma? Jí to do poslední chvíle neříkej... :-D
Nemá ráda seisson s více lidma, co jsou mí přátelé do té doby, dokud nejsme spolu, jakože spolu nejsme, byť není zádrhel na mé straně...
TT: asi si to zkusím počíst ještě jednou doma v klidu neb mě to teď trochu hlava nebere... :-D Pak to bude snad lepší...
TT: To nesmi te zabit. By jsem ted na sluzebce v Nemcku a docela nuda.S TTT je to lepsi. Takze jedine povolat ochran(k)u od Q a bude fajn :-)))