Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro všechny z prahy

o Navštíveno 2911x o
o 17.09.2009, 09:26 | tom96
Zdravím chtěl bych poprosit pokud by jste někdo věděli o nějaké garáži či zastřešeném místě (na netu nemůžu vůbec nic sehnat a nebo už není aktuální) kde by bylo možné dělat na autě (konkrétně poskládat celej interier zpět) byl bych moc vděčnej. Na tom místě kde jsem to měl domluvené se to nestihlo a tedko mám uplně rozebrané auto a to na zaparkované na sídlišti moc dlouho nevydrží. Teoreticky by stačilo tak na 1-2 dny, ale abych zase nemusel spěchat nebo kdyby se opět zase našla nějaká zrada tak kdyby to bylo možné tak na týden bylo by to super. Předem díky pokud budete o něčem vědět.

o 17.09.2009, 19:15 | tom96
jen ještě jsem zapomněl pokud bych na to sehnal prachy tak klidně bych to vzal na celý měsíc. Ne jenom na týden nebo tak.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.