Navštíveno 3605x

To je rychlost pane! Asi dnes nebo zitra to bude tady!!!
Jukni:
[ Link ] a zadej kod:
984187499145
No to koukám :-O Paráda, je to ještě rychlejší než u nás z aukra :-D Tohle jsem opravdu nečekal.. Tak až to bude u Tebe, dej vědět a dohodneme se jak dál.. Od soboty do úterý budu na cestách, tak bych se proto mohl i stavit, když pojedu kolem.. Ale nepředbíhejme :-) V Praze se to sekne a bude to tam teď dva týdny :-D
Tak je to tu!!!
Odkud že to seš? :o)
Nevěřím vlastním očím.. Ono to fakt došlo už dnes.. Paráda! Jsem z Ústí nad Labem.. No jestli Ti to nebude dělat problémy tak mi to můžeš poslat.. Adresu napíšu do mailu nebo přes icq.. Poštovné dorovnám.
Videl bych to na display do notasu ?
jj LCD do Toshiby, original product...
Auto....LB: jj jak píše johanik, s poštou z USA vyšel na 2400,- cca a v autorizovaném servisu 14000,- :-D
no už se těším na pátek až ho budu mít, ale na Tebe Timo samozřejmě taky :-D
TT: Dnes jsem to předal do rukou našemu IT technikovi v práci, tak už bude brzy notebook zprovozněný, jestli mu to teda nebude dlouho trvat, tak jsem zvědav.. Jinak ještě sháním tlačítko shift, v Toshibě mi ho slíbili, ale na maily mi už neodpovídají a nic mi nepřišlo, tak nevím na čem jsem :-(
jediný co je jinak je US layout, ale to se dá přehodit z Tvojí nebo se daj koupit přelepky...
Tak už volal, že je to vyměněné a po obědě se mám pro to zastavit.. :-)
paráda Timo, na ebay je opravdu všechno, a za pěkné ceny.. jestliže se mi neozvou z té Toshiby, tak holt kvůli jednomu tlačítku budu muset objednat celou klávesnici :-( ale to se nedá nic dělat.. A vůbec nevadí, že to je US klávesnice.. Celou bych stejně neměnil, jen bych z ní vydloubnul ten SHIFT..
a zbytek prodal na aukru:D
Tak obraz super! Nemá chybu.. Ani jeden špatný pixel.. Už jsem si prohlídl i fotky bývalé majitelky :-D ještě za ní musím zajet aby si je přetáhla a poprosit ji i o instalační CD. Možná bude mít i to tlačítko.. Nemluvil jsem s ní ještě vůbec.. Jinak se snažíme rozjet wifi.. Píše to, že je to zakázané.. Přitom v ovládacích panelech je to povolené a hardwarově je to v pořádku.. Nechal jsem to ještě u něho v kanceláři ať se s tím popere, ale doufám že to rozchodí..
taky jsme objednali originální díl, takže jsem rád, že se povedlo :o) s wifi u tohodle notebooku jsem se pral taky, musel jsem si nainstalovat nové drivery od Toshiby a pak vše jelo, jo a zapnout to teď nevím jestli extra tlačítkem nebo klávesovou zkratkou ...
třeba bude zkratka se shiftem:D
Wi-Fi jsem rozhýbal naštěstí, u té Toshiby je to opravdu děs, člověk jí musí povolit snad na všech místech aby fungovala.. Jinak ten technik našel jeden špatný pixel, úplně poslední na kraji displeje, vůbec to nejde ani postřehnout.. Takže jsem opravdu spokojený.. Z Toshiby se mi stále neozvali a to jsem jim přeposlal znova email, nevím jestli mám být otravný a ještě jim tam i zavolat.. Zase slíbili mi SHIFT zdarma, tak je zbytečný kupovat klávesnici.. Asi kecali a žádný SHIFT ani nemají :-D Ani nevíte jak mě to vytáčí, že tam to tlačítko není..
Takto to vypadá.. :-)

TT: Tak jsem tam zavolal, a pan říkal, že nemusím mít obavy.. Tlačítko mi pošle hned jak se mu tam objeví, momentálně ho nemá.. Tak jsem rád.. Taky říkal něco v tom smyslu, že je to častá závada, že se mu tam ty tlačítka dost točí.. Takže se i přes tyto neduhy vyplatilo ten notebook koupit :-)