Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Mishan dem leštit :-)))

o Navštíveno 3492x o
o 16.10.2009, 21:11 | P3RF3KT
tak uz to vypadá nadějně tak by sme se asi domluvili a nejak to spáchali :-) je třeba se domluvit jak k tobe ty kola dostat pak jak dlouho to bude trvat a jestli cena zustava stejna :-) pripadne jestli nemas nakou zimni akci :-D pak ti uz jen povim jak presne bych si to predstavoval a to bude asi vše :)

o 17.10.2009, 15:18 | mishan
zdrec, jasný, ale sem tak min. na měsíc uplně zasekaný prací, doprava by se nejak poresit dala, ale mnozstvi prace me nutilo zdrazit, za cenu tobe navrhovanou to uz proste delat nejde, to je pro me prodelecne ;-)
o 18.10.2009, 10:50 | P3RF3KT
tak to si mi napsal dve nepotesujici zpravy.. :-D no to je jedno casove na to nejak nespecham a cena bude teda kolik za komplet? doprava vubec nevim jak poresit kdyz si ode me prez 400km :-D
o 18.10.2009, 20:35 | mishan
no jak chceš, já mám práce dost :-)) komplet 3tis a zkusim jedine nejakeho kamionaka, když ne, tak mam smulu :-)
o 19.10.2009, 20:56 | P3RF3KT
supr souhlasim pri nejhorsim si k tobe udelam vejlet takze tak cca za mesic ze bych ti to dopravil?bud prez nekoho privezu je treba do prahy nebo nekam tady pobliz do 100km a nebo kdyby bylo nejhur privezu je osobne kdyztak pis pak mejla :))
o 20.10.2009, 15:48 | mishan
jasan, se pak domluvime ;-)
o 20.10.2009, 22:28 | P3RF3KT
tak se mi pak pls ozvi do mejlu az budes mit cas a ze to muzu poslat :-)) diky
o 20.10.2009, 23:19 | mishan
;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2966 sekund.