Navštíveno 3547x

Zdravím,prosimtě nezbylo Ti doma trochu toho barvožrouta ci si používal na ty Tvoje kola?Já to zkoušel nějakym Lacostanem či jak se to jmenuje a ono hovno:-( Dík za odpověď.Můžeš klíďo mail.Mám pod nickem.
Tak už nic,vym*dal sem se na to,dnes sem měl bad-day,pohár trpělivosti přetek,kola se leštit nebudou.
1-nemám čas
2-nemám love
3-mrd*m to
4-černá matovka to jistí.
Jinak dík za ochotu,ale já na to fakt psychicky nemám:-)

06.11.2009, 10:20 |
Alííí Bod č.3 se mi líbí. :-D
:o)))
ale jestli máš a opravdu funguje a ušetří čas od broušení laku, tak bych toho kousek vzal

06.11.2009, 18:12 |
Kesam Hele lidi já sem se sem nedostal 2 dny :( kolik toho kdo chce??? TEL 724 505 735 prdi po víkendu jinak mě tu moc nechytnete dnseka jdu chlastat Takže tu budu fungovat tak zitra odpoledne a pak jdu chlastat se segrou a pak tu budu v neděli tak po 1dnej :-)A pak na Tel až do pátku kolem dokola pořád :-)
Já už nechci nic:-)))))))))))

06.11.2009, 18:25 |
Kesam Ale nekecej počkej až se budeš v zimě kopat do prdele tak ještě budeš prosit o decku ¨:D
Včera sem byl uplně našrot(myslim psychicky,ne z chlastu)Od rána záser za záserem,a ve finále se mi v autě vylilo půl litru louhu 96 procent,večer sem jak ču*ák na sídlišti klečel u auta s gumovejma rukavicema a kýblem jarový vody a drbal koberce,mám práce 6 půlek tj. 3 prdele,já bych to nestih ano do roku 2100,dnes už sem 2 nastříkal do černý matovky jakej byl původně záměr,akorát mě sere,že mě napadlo tak pozdě Ti napsat o toho barvožrouta,teď už je pozdě,kola jsem chtěl původně černý,tak budou černý,jo,chtěl jsem vyleštit,ale na mě je to psychicky fakt moc jak jsem zjistil.Já jsem na tom s nervama trochu hůř víš?:-))) Ale klaním před Tebou když vidím Tvůj výsledek(kola) Já to měl o trochu složitější,myslím ty kola takový členitý,prostě záser+minimální vybavení,od tý doby co bydlím sám s mladou,co sem se přestěhoval do města od našich,tak doma nemám ani šroubovák+dělat to doma v paneláku je trochu napikaču.Končím uff,nějak jsem se rozjel...:-)

06.11.2009, 18:43 |
Kesam Tak di před panelák a dej si tam 3 facky a pak si vzpoměn všude dobře doma nejlíp :-) já jsem taky radši na vsi ale jako ty musím bejt ve městě s mladou bo se jí sem nechce :( Ale co dyt je to jen 27 km :-)
Honckeses ale hloupej ja se taky stehuju ale zase do domecku z garazi a to budu i ve meste -)))
vinzek-no ty vzdycky musíš mít něco spešl:-)Hele teď sem si vzpomněl-mám u tebe ještě soníka 15tku,dával sem ti ho tehdá v týnci na přemotání,pama?

07.11.2009, 19:36 |
Kesam :)))
ja pama vsak sem vam rikal domluvte si kontakt ja sem ti pomohl sw donest k motakum kdyz sem s nim mluvil tak rikal ze uz je to vyreseny tak ja teda uz nevim