Navštíveno 5926x

myslite si ze Nismo.Power ma sanci stat se vetsi legendou nez Chuck Norris? :-)
ja myslim ze ma dobre naslapnuto :-)
neco jako
1/ Nismo.Power vedel ze Cadillac bude nejlepsi auto na svete dva roky pred zalozenim Cadillacu
2/ Nismo.Power vi uz dnes kolik budou stat dily v druhovyrobe na BMW M3 dalsiho modelu nez je soucasny
3/ Nismo.Power umi chipnout elektromobil na vyssi vykon
nebo tak nejak, on uz je stejne mistni legendou :-)

10.11.2009, 22:56 |
clown rolf

10.11.2009, 23:13 |
axetom | Upraveno: 2009-11-10 23:13:26
:D :D :D :D to nema chybu:D
uz jsem reagoval na FB :-D
:-)) Prvni prispevek kterej ctu asi potrech mesicich co jsem sem nevlezl, ale tohle me stipnulo :-)))))

11.11.2009, 05:53 |
Kamil :))))))
nalijme si čistého vína....stejně tady velká část lidí caddy skrytě závidí :oP možná si to nechce přiznat a namlouvá si že to jeho auto je přece mnohem lepší než nějaká amerika se vzduchovym podvozkem, převodovkou s variabilnim momentem, 305 koňma, směšně levnejma dílama, rozumnou spotřebou, super jízdou :o)))))))) mě by se ta silnější verze s američtějšim zadkem líbila

11.11.2009, 07:40 |
Cenda :-))))

11.11.2009, 08:23 |
choze Rofl
Pecka
to Escudo: To si nemyslim, ze zrovna Caddy mu zavidim. Nekoho proste ameriky berou a nekoho fakt ne. A ja patrim do te druhe skupiny. I kdyz jedine ameriky co me berou tak jsou klasiky jako je starej mustang, GTO atd.
nějak mi tu chybí Nismův příspěvek :-)
já proti němu nemám ani ťuk, mě se zamlouvá :-) a kam se na něj hrabe Chuck Noris :-D
Skid: očivině jsi v tom autě asi nejel :o) teda takhle, já to auto nikomu nenutim, jen řikám, že ten kdo STS zavrhuje nebo pomlouvá, tak o tom ví průjem
escudo: myslim si, ze to mas trochu pomotane...
zda se ti snad, ze se tu na kazdy nismuv prispevek pravidelne snasi od ostatnich clenu vlna kritiky vuci cadillacu ?

11.11.2009, 10:29 |
JR Escudo: pokud si pamatuju, tak sem tu jeste nepotkal prispevek, kterej by pomlouval Caddy .... ale uz jsem tu nejmenovaneho NP potkal spoustu (v podstate kazdej) prispevku, ktery pomlouvaj uplne vsechno ostatni ... teda krome S13 a Supry mk3 :-D

11.11.2009, 10:30 |
Alííí Jako Skid-TDI
Nikomu neberu jeho vkus, a nikomu netlačím ten svůj.
to all: no každej kdo si chce rejpnout, tak tady na caddy naráží, toho se snad ani nedá nevšimnout pánové
btw to co jsem napsal jsem napsal s úsměvem, tak doufám že z toho nebude zase nějakej flame
to Escudo: Ano sedel a fakt me to nenadchlo. Nerikam, ze to je spatne auto a uz vubec ho nepomlouvam, ale muj salek kavy to proste neni, tak mi prosim netlac tvuj nazor. Dekuji!!!
ROFL a Escudo nezklamal. Ty dva snad musí spolu něco mít :-D

11.11.2009, 11:18 |
zipp já ho mám náhodou rád :-) ikdyž to občas přehání
...a na druhou stranu lidi jako Tuner#2 si nikdy nenechají ujít příležitost ho zkritizovat, každej je prostě nějakej.. a od někoho kdo si dá TDI i do nicku nejde očekávat, že bude chválit STS.. ale jinak dobrý
Tuner. hele ty komplexáčku, to co jsem napsal jsem napsal lidem který znám osobně, čili králík, clown, ufík, churoš a podobně a myslel jsem to jako vtipnou narážku, taknějak se to u nás pořád pere mezi BMW, US a zbytek světa, takže jestli tě něco pojídá, tak šup sem s tim :o)

11.11.2009, 11:39 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-11-11 11:40:26
Vencaf: Já tady něco kritizuju?
Escudo: Zcela vyjímečně to bylo myšleno s nadhledem ze srandy a jak ses mohl všimnout, tak tady raději už ani nepřispívám tam kde je Nismo. Komplex bych měl mít z čeho? Že nejsem pos*anej z těch Vašich keců o amerikách a nejlevnějších dílech na světě? Hmm, tak to vážně ne :-)
to ne, ale že mi příde to, že kdykoliv se někde rozvede taková debata, tak proneseš podobnej obecnej rejponesmysl

11.11.2009, 11:49 |
Escudo | Upraveno: 2009-11-11 11:50:39
třeba takovej králík moc dobře ví že US auta jsou lepší než BMW, ale protože to svoje nemůže prodat, tak to nechce přiznat :o)))))) Signum si koupil alespoň US verzi

11.11.2009, 12:04 |
Kesam Ha masakr :-)
se divim že se jeste LEGENDA jeste nevyjadrila:D
misto legend vet je tu miniflame :-)
ja uz bych US auto nechtel, je par modelu co je zajimavych a mohl bych je ale muj pohled je ze auta delaj jen v nemecku a to jeste jen dve ve stuttgartu a treti v mnichove :-)
treba lambo i ferrari jsou dobry auta ale nechtel bych zadne z nich, porsche je pro mne daleko zajimavejsi
mame doma US Ford, BMW, Mercedes, Mitsubishi a donedavna peugeota
a co bych nikdy nekoupil je evropsky auto v US verzi :-) amerika mela auta kdysi skvely, dnes je to technicky zaostaly, technika v evrope nebo japonsku je uplne nekde jinde :-)
berte to s nadhledem, je to fun topic :-)

11.11.2009, 13:04 |
Etien (M)
no Lukasi... peknej... moc peknej prispevek :-)))
zatim to vypada, ze se spis vyjadri ten Chuck Norris ;-)
mame jeden dalsi ze vcerejska
4/ Nismo.Power dokaze namontovat turbo a ladeny vyfuk na elektromotor
:-D
no je to tu hezky..DDDDD
ale zrovna nahodou NP tady neni,to je nejake divne..DD
LOlek, nebýt Nisma tak se tady člověk pomalu ani nezasměje:-)
Hlavně v diskuzích o autech:-D
Ale minimálně na autohificlubu už Chucka zastínil...

11.11.2009, 14:11 |
FSAL buzik to je :)
Jediná pořádná amerika je X5 :o)

11.11.2009, 14:26 |
FSAL signum: hnusna krabice :-P, jediny, co ma dobry, je motor :)

11.11.2009, 14:26 |
FSAL ... navic zlata ;)
Nemáš být náhodou už v hospodě? :o) A nebuď nasranej,že Ti ji tatík nenechal :o)))

11.11.2009, 14:35 |
clown ale u ty X5 zase ta srackovitost :o((
pak mozna ML500 :o)
Kde je ten xenonman,jdyž ho člověk potřebuje :o)

11.11.2009, 14:55 |
FSAL do hospy uz za chvili razime :)
a nasranej fakt nejsem :D
Vím,asi se tam taky ukážu. A nestyď se za svoje sny :o))

11.11.2009, 15:24 |
Cenda turbo na elektromotor :-))))))))) kraliku, ty ses hovado :-))
to Vencaf: hlavne ze jsi Pan dokonalej, ze? A kdo rika, ze TDI vozy mam porad? Tak radsi drz mlc, kdyz me neznas. Dekuji.
no ty prase :-D :-D
bod 2 a 3 to je konec :D :D :D
-lol- :-)
.. a co tak najednou Králíku ?
heh, drž mlč jsem neslyšel už od základky :-D ale jestli tě to potěší,tak mám zrovna taky naftový auto, a ještě k tomu prašivou atmosféru a automat... ale mě těch 100kW stačí.. ;)
Ale chlapy,jste jak malý....Nezapomeňte kvůli komu tady jsme....hvězda večera je přece ten udělanej černovlasej dlouhán ....Nismo :o)
to vencaf: ja zase mam vw brouka z roku 1956 s 32 kobylkama a uplne mi to staci.:-P
Být NP tak to stejně nekomentuju,tak se nedivte
je v nemocnici
vystupoval z angličáku a hlavou se udeřil o spodni čast stolu

11.11.2009, 16:27 |
FBS LOL za poslední měsíce :o))
a wikipedia-expert nikde...

11.11.2009, 16:45 |
Pekys Chuck Norris ví všechno, proto Chuck Norris je Nismo
A je to venku...

11.11.2009, 16:58 |
PL113 | Upraveno: 2009-11-11 17:00:27
Jednu chvíli jsem měl podezření že nismo je Radek Hulán...no údaje na hulanopedii tomu odpovídaly! Škoda že ta stránka je už nefunkční. Byla ale i na wiki.
Ale abych jenom nečernil, tak poradit dokáže, když někdo něco potřebuje a to je hlavní ne? Kolik z nás tady dokáže někomu s něčím pomoct? Když nismo ví, tak to řekne... i když občas svým zvláštním způsobem, ale na to už jsme všichni nejspíš imunní:)

11.11.2009, 17:02 |
TROY Nismo píše příspěvěk o délce minimálně Ottova naučeného slovníku :),kterej stejně pak nikdo číst nebude

11.11.2009, 17:03 |
Kesam Až se tu ukáže tak vás všecky roseká :DDD
On už tu byl, ale byl ještě rychlejší než Chuck a jeho klávesnice tu rychlost nepobrala :o)
Nemůže být lepší než Chuck. Leda že by dokázal roztočit zemi okolo kolotoče.

11.11.2009, 17:41 |
Kesam Äle hovno sváma tady skončil :-)

11.11.2009, 18:29 |
TomV a neni to Marauderuv syn?
syn nevim ale minimum budou aspon nejak pribuzne :-DDDDD
TomV: A Marauder je kde? Teho sem také neviděl tady už moooc dlouho..

11.11.2009, 19:46 |
TomV Nemam tuseni, ale Marauder nasemu Chuckovi nesahal ani po kotniky, pze resil auta, kdezto Nismo rozumi naprosto vsemu :o)
nic proti ale je to trochu moc aby se tady každý pouštěl ,,veřejně,, do někoho za jeho názory. Holt je takový a troufám si říct že tady ví o autech víc než 3/4 né-li všichni co ho tady ,,napadají,, ... Tak by se určitě měl chovat ,,KLUB,,... Připadá mi to dost nefér pánové nebo spíš slečny?
kluci ted nepolezu do prdele nikomu:D ale myslim ze mnohem vetsi chuck norris je taky škodovkář :D asi už se to trochu odebírá někam kam by nemělo :D každej je nějakej:D
jsou tu dvě skupiny lidí...
jedni to brali od počátku jako joke, tak jak to kralik zamýšlel a druzí to brali jako tradiční navážecí flame
nejsem tu nijak extra dlouho, ani nijak extra nehovím autohifi, takže můj názor bude brán jako méněcenný....
....ovšem....
v minulosti jsem tady sháněl nějaké HDD do notesu, Nismo vyhověl, super spolupráce.... poté mi, tuším že grátis, poslal mechaniku do DELLa, čímž mi tehdá taky pomohl - za což jsem vděčný, protože se osobně neznáme a byla to pro něj spíš otrava, což chápu....
nedávnu jsem tu měl dotaz ohledně RC, kde se snažil taky poradit a když obecně čtu na AHC, tak má poměrně širokosáhlé znalosti....
a jestli vyzvihuje Caddy? taky chválím svůj povoz, protože mi vyhovuje....
stojím si za tím, že tento člen není pro forum na škodu, jen asi některým leží trošku v žaludku, někteří mají hold nějaký komplex.
Např. ani Mar..... není dle mne vůbec špatný člověk, ovšem v čr je problém mnoha jedinců zakomplexovanost a závist....
tak jsem si to tady přečetl ještě jednou a pořádně....
klaním se lidem, kteří něco v životě dokázali a jdou s chutí do práce, a mají snahu, naopak nesnášim jedince, kteří jsou chytří pouze u klávesnice, ale ve skutečnosti si třeba na autě neumí ani vyměnit olej...tím nemyslím tady nikoho konkrétního....
kdysi jsem se snad na TF začetl, jak Mar... začínal a taky si asi spoustou věcí prošel, než se dopracoval k tomu, co má, ovšem když sem dá fotky, jak dělá na Henneseyy (či jak se to píše), tak v čr v mnoha případech zafunguje závist, ovšem Ti, co jej pomlouvají nemají dohromady tolik technických znalostí, jak třeba právě on....
pro rejpaly, neznám Mara, ani Nisma osobně, ani jim nelezu do pr*ele, jen na to koukám z trochu jiné stránky, a občas vlastního pohledu na stejnou situaci....
StreetFighter: JJ mám podobnej názor!

11.11.2009, 21:44 |
TomV Myslim ze skoro kazdy pochopil jak to tu bylo mysleno, oba jiste o autech dost vedi, jen jde o zpusob projevu, ten nemusi kazdemu sedet...
Jak tu už mnozí napsali, tak tohle téma nebylo o tom, tady Nisma nějak zešměšnit a tak.. Je to o srandě a Králík mě docela rozsekal :D
Když jsme ale v tom, tak Nismo mi absolutně nevadí, ba právě naopak, oceňuju to, jak dokáže v hodně věcech lidem poradit a také pomoci. Málo lidí je takhle ochotných jako je on..
Jen Nismo.Power umí u Fabie HTP 1.2 opravit čtvrtý válec.
ano, způsob projevu je u každého jedince jiná, také asi dáno životníma zkušenostma, neznám sice ani jednoho, ovšem dle mne oba v životě něco dokázali....
.... jsou zřejmě "načatí" těma jedincema, kteří jsou na fórech plní znalostí, zkušeností, všechno ví, ovšem v reálném životě nedokáží vůbec nic....tací vytáčí i mne a to nemám zdaleka takové znalosti....
taková pocta stát se legendou :))) Chuck Norris se může jít vycpat..... proti mě je ještě malý pívo :)
A hele,on uz je tady :-)))))
Komedie :D:D:D Nismo to vzal s hůmorem, jak jinak :D
Nismo: poradíš mi ohledně toho RCčka, nebo na mě kašleš :-)?
to Nismo:
protože když jde Chuck Norris spát, tak se dívá jestli tě nemá pod postelí :-D
hihi...
midnite: dej si sprchu, asi jdi tenhle thread moc nepochopil
Luke: každý bere srandu jinak a jak bylo řečeno, reagoval jsem na ty co tento post vzali jako navážející
tak sem to taky celý přečet a luxus.... občas sem se fakt skoro i posral smíchy :)))
jinak mě je samo jasný že tenhle post je hlavně jako joke ..... je to jasný už proto že celej tenhle koncept maj na svědomí lidi co mě dobře znaj akorát se na dílně nudily a místo koukání na polorozebranou LCD telku kde dávaj pořád do kolečka jakejsi USA seriál kde upravujou USA auta a motorky tak se jim nachomejtnul do debaty Chuck a xenonman pak řek že nismo je určitě lepší než Chuck a pak už se tlemit a vymejšlet imaginární věci který dokážu stopro jen já :))
ale jinak jo, slušná prdel.......jinak teda závěrem já Cuck Norris nejsem jsem pouze jedno jednovaječná sestra zmutovaná do podoby muže, už i pro tohle jsem musel dojít do krajního řešení a stejně jako veterán Marauder jsem musel pod svuj profil napsat velikost přirození aby Q neřikal proč mám velký auto :)
jinak co se rejpání týče tak já si rejpnu rád, píšu tak jak mi huba narostla ale svoje rejpání stejně omezuju hlavně na to o čem opravdu vim svoje, tzn auta/počítače..... obojim se řekněme živim..... samo nějakej přehled mám i jinde ale tam se zpravidla nehádám o tom jak se nanáší spárovačka mezi kachlíky protože o tom tolik nevim, ale když někdo něco neví a já vim tak rád pomůžu, když to nevim jsem schopnej to zjistit ......
a ke konci ještě musim asi udělat opatření a zaimplementovat si do prohlížeče nějakej počet návštěv stránek wikipedia a dávat sem měsíční reporty který budou možná tak 1-2 krát navštíveno..... protože opravdy tam skoro nelezu jak si nějací myslej, ty co mě znaj vědi že jsem schopnej chrlit informace o nějakym problému na počkání bez zvedání telefonu či hledání na wiki..... prostě auta mě bavěj ač občas jich mám dost ......
jo a ještě speciálně pro JR ...... hledej šmudlo, veřejně jsem zde psal o vadách který mi třeba vaděj, můžeš si je stejně jako ostatní přečíst.... já informace nezkresluju, když se mi auto vysere tak to sem napíšu narozdíl od nějakejch který zde píšou že 5let ani jeden problém ale maj tu 38 postů kde si nevěděj rady s něčim :) takže asi tak...

11.11.2009, 22:49 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-11-11 22:49:48
StreetFighter :
soráč zatim se zde jen rozhlížim...... tak nějak celej den ležim pod nějakym autem takže mi ted nezbejvá moc času na forum :) hned jak tam vlezu tak přečtu a odpovim :)
ja teda znam osobne jak maraudera tak nisma, ne moc ale trochu jo, a musim souhlasit se streetem a par dalsima. kdyz neco nevim tak se zeptam, jako kazdej, a pokud chci rozumnou, pravdivou a dostatecne vysvetlenou odpoved ohledne aut, pc, nebo radaru v praze, dostanu tuhle odpoved od nisma... tak holt pise, kdyz vi tak co by nepsal ze jo, vzdyt sme tady na diskuznim foru, takze zakladame diskuze a diskutujeme, nekdo vic, nekdo min...
jj, jak řikáš tak píšu když vim..... nesoutěžim o největší aktivitu :)))
je to tak, Nismo má hold širokej rozhled, což dnes nemá každý druhý, ač je způsob jeho projevu jakýkoli, pro spoustu lidí jsou to užitečné informace a co jsem se dočetl, tak nejednou pomohl....a někteří tady budou dál ps*t ho*na a nesmysly, viď š*o*í*u a další jedinci...
osobně toto fórum velice rád navštěvuji, mám zde s lidmi dobré zkušenosti.....
X-sat - platba kol až po převzetí, bez problému
Spirit - telefon, bez problému
Kesam - nějaké menší obchody - bez problému
Nismo - již jsem zmínil
od někoho jsem kdysi kupoval tlumení, bylo sice popraskané, ale to se stane...
Čenda - bezva týpek, pomohl s výběrem zesiku k jeho Alpinkám, spoustu času a Alpinky mám stále v polici - nezlob se :-)
jen tak dál...a buďme na sebe "lidský" :-)
Pro ty co to vzali vážně, sem můžu napsat jen to, že Nisma i Maraudera znám osobně (Maraudera déle a lépe) a oba jsou v pro mě v pohodě kluci, kteří to o čem píší opravdu něco vědí. To že píší způsobem, který se ne každému líbí, je každého věc.
Tuším, že jsem jednou taky potřeboval s něčím poradit, i když nevím co to bylo a zavolal jsem nismovi. Odpověď jsem měl hned po telefonu. A o Marauderovi ani nemluvím, tam byla pomoc a rada taky hned.Takže asi tak.
Jo a Nismo-toho caddy ti já osobně teda závidím aby si věděl :o) Ale to sem ti vlastně říkal už minulý rok na Macoše, když si mě svezl ;o)
a vůbec......
:)

:DDDDDDDDDDDD tys tomu teď dal korunu
:DDDDDDDDDDDD tys tomu teď dal korunu

12.11.2009, 01:11 |
Rudi moc lidí to nepochopilo, ale nismo evidentně jo :-DDD poslední post je ROFL :-DDDDD

12.11.2009, 08:14 |
Q "héléé, ty si ten Nismo??"
"na to jaký furt máš kecy seš docela prcek...."
:-))))))))))))))))))))))))
hláška na kterou se nedá zapomenout :-D

12.11.2009, 08:39 |
Kapka (M) | Upraveno: 2009-11-12 08:40:36
hele na našeho maleho Nisma mi nesahejte..on byl jediny kdo mi dokazal pripajet ulomene piny do zrcadlovky Canon..a to jeste na počkaní..a že ma vetší auta nez ja garaž? no preci musi v nečem vozit sveho obrovskeho psa ne? :-)
jinak posledni hlaška od Qčka je klasika.. :-)))
Kapka> obrovského ani tak ne jako spíš agresivního... :-)
říkám poď sem malá nastavil jsem ruku, a už mi visela na prstě .... :-)))
Jinak jako CHUROS
Kdeze ty lonske snehy jsou... to plati u Maraudera. :o(
Tak tu nadaval na jednoho cloveka z Olomoca, az ho trumfnul uplne ve vsem.
tappaja: kauza Zorro byla povedená, to už ale budou aspoň předloňské sněhy ne-li více
kauza Zorro se muze jit zahrabat v porovnanim s tim, co provadi Marauder ted.
ještě řekni tapiku, že dělá v jednom nejmenovanem servisu v Zakolanech......

12.11.2009, 13:43 |
FBS Mě nikdy nic Jirka (marauder) neudělal, dokonce mi po telefonu dost radil s jedním problémem s kompresorem na Corvettu, dost odborně, ví, zná, a smekám před jeho znalostma US aut a motorů, ale jakmile vám něco slíbí, tak je to v prdeli. Dost nutně sem teď potřeboval desky na jednu jinou Corvettu, slíbil že pošle a od te doby vypnutej telefon. To me tak vytočilo, ku...va mi málem slezli vlasy...
slezly ti vlasy a tri litry v prdeli za desticky :o)))
slezly neslezly........času udělá svý.....stačí dva měsíce a hotovec.

12.11.2009, 20:08 |
Timbo kdyz jde chuck norris spat podiva se pod postel jestli tam není nismo power :-D
to Timbo:
opakování matka moudrosti, před pár příspěvky jsem to psal taky :-DDD
jó Zorro to je masox..... ani netušim jak to teda nakonec dopadlo :)) Jiřinu sem taky už dýl neviděl a je pravda jak něco slíbí tak je zle :))))
Jen Nismo.Power umí u Fabie HTP 1.2 opravit čtvrtý válec.
Jen Chuck Norrisu umí přeměnit benzín zpět v ropu. Avšak jen Nismo.Power umí přeměnit ropu zpět v Dinosaury.
Jen Nismo.Power umí couvat popředu.
Nismo.Power luskl prsty a stvořil Cadillac. Chuck Norris se cítil zahanben, tak alespoň stvořil vesmír, slunce a Zemi.
bolte ta fábka a dinosouři sou našlapaní :-D
vy jste blbouni, ale už jsem se dlouho tak nezasmál :-)))

12.11.2009, 22:09 |
Timbo no tak nic no asi mi to uniklo kdo to tu ma cely cist kurna :-D tak uz snad jenom ze superman ma na pyzamu nisma :-D
tak jsem to ted taky docet a pekne jsem se zasmal a pobavyl nad nekterejma hlaskama
jinak prehled tam bude a to podani jak kdy,zejmena vuci nekterym clenum
cadilllac, slunce, vesmir, zeme
:-)))))))))))))))))))))))))))))

13.11.2009, 10:37 |
FBS ty vole sem nevěděl, že byl nejdřív cadillac, a až potom vesmír, slunce a země...
FBS: vidíš to, co vše může moc Nismo Powera
FBS : no vídíš tak už to víš :)
tohle je totiž "teorie velkého cadillacu" .... jen blbci si myslej že místo cadillacu je slovo "třesku" :))
Já můžu jen potvrdit jeho moc. Spal jsem s ním na pokoji dva dny v Bergamu a Fuck Norris se za ty dva dny strachy ani neukázal.
hlavně že si rozumíme :-DDD
Bolthorn mě rozsekal úplně nasračky...Couvat po předu:-P
Kde je L-J že ten nic nepísne:-)

21.11.2009, 18:43 |
Kesam příspěvek roku :D
čau děcka, jsem tu asi po sto letech.
Ale Nismo.powDer je a bude legenda, podle mě nejen tohoto fóra
reproboy :)))) voe ...... pudr :))
do p.. dneska jsem se sem dobelhal a precetl,a mam dost malem jsem se posral smichy:D
myslite si ze Nismo.Power udela pristi vanoce ve stejnem terminu jako letos nebo ze je posune na jine datum? :-)

24.12.2009, 23:50 |
JB ty jo lidi, sleduju to tady a dřív i na bývalém foru už snad 10 let... Nismo je ok... Mimochodem, kde je Mar? už se oženil?
Jj, oženil. Ale s dílnou :o)
Lukas : voe dobrej nápad ! přesunu vánoce a chanuku na jinej datum a poikud bude santa, ježíšek či mr. hankey s tim mít problém tak uzemnit pravym hákem :)
ad Jirka tak jao fordík .... žení se s jednou dílnou za druhou a hledá v nich karamelo :)