Navštíveno 2982x

Jen bych se chtel zeptat kdyz uz jsme u tech relamaci jestly je normalni koupit si basak s moznosti odskouset vysrat se na to po tydnu mi volat jak se vlastne zapojuje a po dalsich dvou dnech zavolat ze basak chrci a ze ho skousel jen na 300wms zesik a ze jsem mu prodal spalenej basak? A po dalsich dvou tydnech volat mi ze by koupil jeste odeme zesik coz uz byl pro me vrchol ale poslal jsem pac jsem slusny clovek a pak ze me delat tady debila a srat se mi do nzeratu??Jen pro dodan jde o basak Helix spxl12 a zesik Helix spl1000.I hate aukro!!!Na aukro se uz radsi priste vyseru!!
kdyz uz na nem bylo neco spatneho byly to kabilky o kterych jsem informoval.O tom probleu jsem psal i s ahifi kde jsem basak zakoupil a karel me odkaza na sekin kde mi bylo receno ze je to vada ktera jim je znama a ze maji vice reklamc na tento roblem.Rehorek18 o tom vedel a daval jse mu k tomu i zarucak!!!
Tak hlavne nechapu na co si stezuje ten basak jsem vozil v aute tak rok a do te doby nez si pro nej prijel tak bez problemu hral.