Navštíveno 3351x

Nemá někdo na půjčení? Okolí Mladé Boleslavi, Benátek nad Jizerou?

23.12.2009, 13:01 |
BOUSE cau, mám, jestli ještě potřebuješ tak se ozvi
tel.: 603111369
super, dohodnuto, díky moc :-)

23.12.2009, 14:21 |
Kesam HIGHTOWER:mám doma troje kdyby jsi chtěl mít vlastní :-)
Kesam: díky, zatím netřeba, navíc mám auta 10 let a tohle je poprvé, co je potřebuju :-D tak doufám, že zase 10 let nebudu potřebovat :-)

23.12.2009, 17:29 |
Kesam jasný :-)
tak za těch 99kč bych je asi i doporučoval koupit byť šmejdy. Nastartuješ s nima taky a je to věc co se fakt neztratí a nikdy nevíš, mám je jako výbavu ve všech autech
escudo: tak treba naftovej mercedes kabelama z obchodaku nenastartujes, mam udelany kabely z 30qmm hifi kabelu :-D

23.12.2009, 19:24 |
Kesam mercedes:Takovej khar musí startovat jak víno ne za ty prachy co???
no ja startoval s 10kama napajecima sinus live a parada :-) nastartoval sem vse jak benzin tak naftu:-) jinak to co prodavaj v kramech ala tesko ,hyperalbert atd... sou zvonky:D
HIGHTOWER:jako kdyby si neměl na mě číslo pane :-)
Jednalo se o služ. fábii 1.9 SDi, už nastartováno, díky moc BOUSE, kábly ti hodím dom, ještě cinknu :-)
PAVELK: mám, ale nějak si mi vypadl :-D já poscháněl po všech známých a nikdo neměl, tak jsem už vyřízenej napsal sem, tak si to budu pamatovat, kdo tu má kabely :-) Pokud by ale fábka zase vytuhla, tak si nějaké raději seženu... :-)

16.02.2010, 21:39 |
BOUSE HIGHTOWER: prosím tě, volal jsem ti, psal SMS i mail a nereaguješ, dej mi vědět jak to vypadá ( ty víš co mám namysli ).
děkuji BOUSE