Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to moderátor (!!!!!) empiK

o Navštíveno 3653x o
o 25.01.2010, 22:30 | *konny*
Zdar moderátore (!!), právě se na mě obrátil jeden nejmenovaný člen z autohificlubu, jestli bych mu nepomohl s rubrikou "Rady pro začátečníky".
Díky tobě jsem ho velmi nerad odmítl a to mám už spoustu článků hotových jen je vystavit na net ale nechám je dál ležet na disku v počítači. Jo jo já vím ty za to nemůžeš ty jsi jen dbal na řádné dodržování pravidel = každá korunka dobrá (tvoje vlastní slova) :-))
Už jsem na to skoro zapomněl - jak jsem ti slíbil v e-mailu - nebýt té žádosti. Daryl ti může poděkovat!!!!

o 25.01.2010, 22:40 | tmx.806
WTF?!?! sice empika taky nemusim, ale takovyhle naznacovani je akorat pro telata.

Bud to rekni cely nebo mlc...
o 25.01.2010, 22:40 | Daryl (A)
Psal jsem ti ICQ. Rad bych si vedel v cem je/byl problem.
o 25.01.2010, 22:44 | clown
:o)))
o 25.01.2010, 22:53 | Kesam
Bude FLAME???:-)
o 25.01.2010, 23:52 | empiK (M) | Upraveno: 2010-01-25 23:56:38
duvod konnyho reakce je zde, je treba to cist odspodu. jinak to ze nechces kvuli me reakci nekomu pomoct, pripadne sem vystavit nejake tve clanky je smutne, ale aspon to vypovida o tom, jak malo staci, aby clovek zahorkl.

Ahoj,

proste je to tak. Pravidla jsou dany a musi se dodrzovat. Kdyby si kazdy daval inzerat do zalozeneho inzeratu, tak autohifi muze skoncit. Uvedomte si, ze provoz hradi reklama a z casti i bazar. Kazda koruna je dobra. Ve finale to delate pro sebe.

------------ Původní zpráva ------------
Od: konny <silvestr2@volny.cz>
Předmět: RE: Upozornění na smazání příspěvku : P: HTC Touch HD
Datum: 22.1.2010 20:34:33
----------------------------------------
No jak myslíš, ty jsi svůj telefon už prodal a já jsem jen reagoval na
předchozí příspěvek.

Zrovna jsem zvažoval bližší spolupráci s autohificlubem ale jsem opět na
zemi - díky

Myslím si o tom svoje asi sis nemohl pomoct že J.

No nic, už se tím nebudu dál zabývat.
Ať se ti daří Michale alias empiK-u

From: empiK [mailto:michal.pajer@seznam.cz]
Sent: Friday, January 22, 2010 1:28 PM
To: *konny*; Závorky
Subject: Upozornění na smazání příspěvku : P: HTC Touch HD
Importance: High

Dobrý den.
Váš příspěvek (případně reakce v příspěvku)
P: HTC Touch HD
na fóru Auto HI-FI Club CZ byl smazán.

Důvod: zaloz si prosim svuj vlastni inzerat.

S pozdravem,

Michal alias empiK
Auto HI-FI < [ Link ] ; Club.CZ
o 26.01.2010, 08:37 | TomasW
tak nějak nevidím ze strany empika problém... má pravdu
o 26.01.2010, 08:45 | tmx.806
tak tak...
o 26.01.2010, 08:49 | Midnite
taky si myslím že EMPIK má pravdu, a to že si prodával mobil a chtěl si ,,spolupracovat,, jsou 2 odlišné věci.
o 26.01.2010, 09:49 | Alííí
Nevím o který konkrétní inzerát se jedná, ale jestli empiK prodal v nějakym tématu (inzerátu) nějakej foun, a někdo se tam POTOM ozval, že ho chce taky, a *konny* mu ho nabídl, PROČ NE?
Ale to už zase narážíme na to, že dřív tu bývalo MNOHEM víc zajímavejch nabídek, chodilo sem MNOHEM víc lidí, a od doby "zpoplatnění" je to tu tak trochu nuda. (vím, stojí to prachy, a web annonce znám)
o 26.01.2010, 10:29 | empiK (M)
[ Link ]

on po konnym tak nejak nikdo ale jeho telefon nechtel. ani HTC Touch HD jako ja neprodaval. stejne jako on, by tam mohlo pridat prispevek o prodeji na telefon dalsich x lidi.

Aliiii: jestli si pamatujes na stary casy, tak se dostkrat soutezilo, jestli dosahneme 30 lidi soucasne online. A kdyz se to podarilo, byla to velka slava. Kdyz se kouknes ted kdykoliv na pocet prihlasenych v soucasnosti, najdes tam zajimavejsi cisla. To jen tak na okraj, kdyz pises, ze driv sem chodilo MNOHEM vic lidi. Daryl by ti sem pak i mohl napsat o kolik je tu vice prispevku nez drive. To aby nebyla nuda.
o 26.01.2010, 10:49 | *konny*
Michale, vidím že jsi nic ale vůbec nic nepochopil a už asi ani nepochopíš, škoda :-((
...... a dál už delete........

A třeba se k tomu tématu ještě někdy vrátíme na srazu, tedy jestli se někde - někdy potkáme.
Zdar tvojí skvělý moderátorský (mazací) práci.
o 26.01.2010, 12:04 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ono moderovat to je nekdy za trest, nevyhovi se vsem
ale obcas je potreba prihlednout k dalsim okolnostem a pak vyhodnocovat vysledky.

empiK ma pravdu, dle pravidel udelal spravne
i kdyz kazdy to vidi jinak
o 26.01.2010, 12:05 | empiK (M) | Upraveno: 2010-01-26 12:06:26
*konny*: A co jsem mel pochopit? Rozepis se, rad si to prectu. Jinak tahle ta tvoje odpoved zni jako ciry alibismus.
o 26.01.2010, 12:22 | Luke-Jeep
alibaba a 40 lópežníků :-)
o 26.01.2010, 12:41 | *konny*
Daryl mi už některé věci objasnil - děkuji ti Daryle, moje chyba - neznalost zákona neomlouvá - nikdy a nikoho, Ještě nikdy jsem nic v sekci "Bazar ostatní" neprodával.
Díky L-J za nápovědu já jsem ten loupežník a jako co se cítíš ty Michale??
Ještě sem prosím tě napiš, kolik si zaplatil ty za svůj inzerát, když je každá korunka na provoz fóra dobrá.
o 26.01.2010, 12:48 | Luke-Jeep
konny woe to bylo na to alibi :-)
o 26.01.2010, 12:54 | *konny*
ahááááááá :-)))
ale docela se mi to hodilo
o 26.01.2010, 13:46 | empiK (M) | Upraveno: 2010-01-26 13:46:56
diky ze si se rozepsal a vysvetlil mi, co nechapu.
jinak diky za optani, ja se citim v poradku, smazal jsem, co jsem mel.
za inzerat jsem nezaplatil nic. ale muzes napsat darylovi, at tuhle vysadu (M) zrusi, ja si to nevymyslel.
o 26.01.2010, 14:16 | Daryl (A)
no tak zensky, nechte uz toho !

:)
o 26.01.2010, 14:34 | *konny*
ano taťko
já už toho nechávám :-))
o 27.01.2010, 13:43 | Kesam
empík:Kde jsi mi co smazal přišel mi meil o ničem nevím :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3258 sekund.