Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > xenonman

o Navštíveno 3710x o
o 21.03.2010, 20:03 | madaros
ahoj, prosimte chci se zeptat jestli bys neměl LED sufitku, která by se svítivostí vyrovnala 21W sufitce (10w a 5w je malo).

jde oto,ze je mam ve svetlech jako denni sviceni,akorat topej a casto praskaj, tak bych chtel vymenit za LED,ale s cca stejnou svitivost
diky

foto k příspěvku  od madaros

o 21.03.2010, 20:06 | madaros

foto k příspěvku  od madaros

o 21.03.2010, 20:43 | xenonman
kolik je tam mista je tam i blinkr?

kolik do toho chces investovat ?
o 21.03.2010, 20:44 | xenonman
[ Link ]

dneska uz svetla pro dennisviceni fungujou dobre a nestoji uz tolik penez a je to vc homologace
o 21.03.2010, 21:21 | madaros
je tam i blinkr, zatim klasicka zarovka,ktera to jeste prosviti, ale mozna by chtelo dat tam neco ostrejsiho a silnejsiho,taky LED,ale to se mi ted nechce dotovat :(

jak vidis,tak je to reseny aby na aute nebylo nic navic, svetla na denni sviceni se mi tam v tom cumaku nikde nelibej (aktualne je auto cely cerny vcetne cernyho tahokovu v tech vyplnich) takze tam ani nic takovyho davat nechci, takže se to vyresilo takhle,vypada to jak origo a funguje podle vyhlasky,takže mě zato nikdo nic neřiká.

mista tam je dost,ale musi to projit tou dirou na zarovku.

koukal sem,ze stojej i 120,-/ks ty drazsi,coz me nevadi,pokud je nebudu muset menit jako obycejny sice za 30Kc/Ks ale spotreba je neekonomicka, jediny co,tak aby to melo ekvivalentni svitivost k ty 21W (viz foto)

prodava se toho mraky 6 ledek,2SMD, 8,atd.. akorat nevim jak ktera sviti proto se ptam jestli nemas nahodou odzkouseno
o 21.03.2010, 21:34 | xenonman | Upraveno: 2010-03-21 21:37:17
mno co ja pouzivam jsou 5SMD nebo jich pak je tam 8SMD

nestoji tolik jak si rikal kolem 230,- 2 kusy a sviti opravdu hodne, zatim nemam ani jednu reklamaci za 1/2roku, a hrat se to urcite nebude...

nebo pak brutalitku vyriznout vnitrni cas blinkru osadit dennim svicenim a pak zalepit a svarit vše se zapusti do blinkru i to je reseni, ale pak uz nas brzdi fin stranka
o 21.03.2010, 22:54 | bartosek | Upraveno: 2010-03-21 23:05:14
to Xenoman : píšeš tady o sváření, můžeš mně poradit, zda se dá nějak pěkně opravit/zavařit/ prasklý kryt zadního kombinovaného světla, kousek toho materiálu chybí, je to z Nissanu Primera. Nárazníky svařuji, ale tady nevím, jak na to. Díky za radu.
Prosímtě, mám koupený denní světla SJ 286 typ 2 a jedno přestalo svítit, proud jde až do krabičky, která je pro toto světlo,zřejmě starter. Dá se to nějak opravit, pokud ano, kde, nebo na koho se obrátit. Dík
o 22.03.2010, 10:27 | xenonman
no nevim jak ti mam poradit, plasty na lampach normalne svarujeme

a u toho denniho sviceni ti asi umrele ta jednotka da se koupit tusim ze jetam cena 300-400 za krabicku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.672 sekund.