Navštíveno 3710x

ahoj, prosimte chci se zeptat jestli bys neměl LED sufitku, která by se svítivostí vyrovnala 21W sufitce (10w a 5w je malo).
jde oto,ze je mam ve svetlech jako denni sviceni,akorat topej a casto praskaj, tak bych chtel vymenit za LED,ale s cca stejnou svitivost
diky

kolik je tam mista je tam i blinkr?
kolik do toho chces investovat ?
[ Link ] dneska uz svetla pro dennisviceni fungujou dobre a nestoji uz tolik penez a je to vc homologace
je tam i blinkr, zatim klasicka zarovka,ktera to jeste prosviti, ale mozna by chtelo dat tam neco ostrejsiho a silnejsiho,taky LED,ale to se mi ted nechce dotovat :(
jak vidis,tak je to reseny aby na aute nebylo nic navic, svetla na denni sviceni se mi tam v tom cumaku nikde nelibej (aktualne je auto cely cerny vcetne cernyho tahokovu v tech vyplnich) takze tam ani nic takovyho davat nechci, takže se to vyresilo takhle,vypada to jak origo a funguje podle vyhlasky,takže mě zato nikdo nic neřiká.
mista tam je dost,ale musi to projit tou dirou na zarovku.
koukal sem,ze stojej i 120,-/ks ty drazsi,coz me nevadi,pokud je nebudu muset menit jako obycejny sice za 30Kc/Ks ale spotreba je neekonomicka, jediny co,tak aby to melo ekvivalentni svitivost k ty 21W (viz foto)
prodava se toho mraky 6 ledek,2SMD, 8,atd.. akorat nevim jak ktera sviti proto se ptam jestli nemas nahodou odzkouseno

21.03.2010, 21:34 |
xenonman | Upraveno: 2010-03-21 21:37:17
mno co ja pouzivam jsou 5SMD nebo jich pak je tam 8SMD
nestoji tolik jak si rikal kolem 230,- 2 kusy a sviti opravdu hodne, zatim nemam ani jednu reklamaci za 1/2roku, a hrat se to urcite nebude...
nebo pak brutalitku vyriznout vnitrni cas blinkru osadit dennim svicenim a pak zalepit a svarit vše se zapusti do blinkru i to je reseni, ale pak uz nas brzdi fin stranka

21.03.2010, 22:54 |
bartosek | Upraveno: 2010-03-21 23:05:14
to Xenoman : píšeš tady o sváření, můžeš mně poradit, zda se dá nějak pěkně opravit/zavařit/ prasklý kryt zadního kombinovaného světla, kousek toho materiálu chybí, je to z Nissanu Primera. Nárazníky svařuji, ale tady nevím, jak na to. Díky za radu.
Prosímtě, mám koupený denní světla SJ 286 typ 2 a jedno přestalo svítit, proud jde až do krabičky, která je pro toto světlo,zřejmě starter. Dá se to nějak opravit, pokud ano, kde, nebo na koho se obrátit. Dík
no nevim jak ti mam poradit, plasty na lampach normalne svarujeme
a u toho denniho sviceni ti asi umrele ta jednotka da se koupit tusim ze jetam cena 300-400 za krabicku