Navštíveno 4458x

Nechcete sem (do Tuningu hlavne!) hádzať každý deň tak 4 nové thready o tom ako ste prezuli a ako super vyzerajú Vaše nové kolesá? Spravilo by mi to mocinky moc veľkú radosť. Ďakujem :oD
Vydrz mi do pristiho tejdne, jo? ;o)
Novy bohuzel nemam, ale poslu ty stary, co Ty na to? ;o)
A kdyz likviduju zimaky? Muzu taky? ;o)
To je nápad, a hleavně se ty thready musej jmenovat
Tak jsem přezul (a pořadové číslo) :-)

30.03.2010, 18:58 |
Yawor :-DDD

30.03.2010, 19:03 |
Kesam Mám nové bačkurky.
nový nemam, leda starý a ty nazuju až po vyvážení takže až příští týden :-D ale nafotim to důkladně ;)

30.03.2010, 19:36 |
Matco Ja sem muzu davat kazde auto co tady prezuji....urco ti to udela velkou radost. :-)
a nejlepsi je udelat na podzim to same az clovek prezuje zpet :)
Ďakujem, hrozne sa teším! Už sa neviem dočkať nových threadov!!! Mám thready hrozne moc rád!!! :oDDD
:o))) tak ja ti nafotim kamarady znamí a celou rodinu :D nebo reknu kamosovy codela v pneuservise at ti to nafot :o)))))))))))))
jj, kdyby se zorganizovala hezka skupinka lidi co delaji v pneuservise, snad by to Slima uspokojilo :-)))

31.03.2010, 23:15 |
Augi jj, taky to tam hodím příští týden :-)
Slim:
Hele, táta přezul Fabii na letní na plechách, můžu to sem dát :oDDDDDD
Slim: Počkej po velikonocích jak se to rozjede. Asi pak založím 4 topicy samostaně na auta co jsou doma :-))
No jo, jenže kdyby tam ty přezouvači nedávali ty svoje díla, tak by tam bylo hovno, skoro stejně jako v ostatních sekcích. Ale jo hifibazar docela jede...
kluci nafotte a pak udelame slimovy radost budem to sem hazet vsecko ve stejnej den a cas:)

01.04.2010, 18:59 |
choze Slime jestli to tak zeres tak ti vyfotim nas sklad plny kol, třeba ti to na nějakou dobu vydrzi :D
Slime, na Vysocine ted snezi, takze pocitej i s tematama typu Uz mam zase zimni:)
kozlustechnykus : :o))))))

03.04.2010, 01:38 |
JEF Pred - zimni gumy

03.04.2010, 01:38 |
JEF Po - letni gumy

03.04.2010, 20:50 |
Poky2 JEF: V tomto případě měnění gum letní/zimní nic neřeší,
lepší svezení je bez gum :o)
JEF: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
jako Poky2... to je to same jako lizat pi*u pres sklo :o)))))