Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Daryl

o Navštíveno 4550x o
o 13.05.2010, 16:32 | Dragster
Když jsem dal fórum inzerát na olej, tak byl smazán, ani se tu neohřál, s tím že ho mám moc pro svoji vlastní potřebu, vysvětlit se to nikomu zde nedalo. Thullo zde prodává cca 10 párů hodinek a to je bez povšimnutí, to je na jednoho člověka dle mě neběžné množství.
Co takhle na každého stejný metr.

o 13.05.2010, 17:25 | Daryl (A)
Co takhle kliknout na ten zlutej trojuhelnicek ?

Nebo ty ctes vsechny prispevky na foru ? Uplne vsechny kazdy den cely rok ?
o 13.05.2010, 17:28 | Daryl (A)
nehlede na to, ze tyhle hodinky ma thullo doma uz dlouho ... pokud vim tak si tim nevydelava ..pokud ale mas jiny informace tak napis a zvazime to.

ps: jak ti sla matika ve skole ?
o 14.05.2010, 09:52 | Dragster
To bude zase debata, ano prostě mě neznáš a Thulla ano, tak dáme dvojí metr jasně.

Ne všechny příspěvky na fóru nečtu, stejně jako ty, ale o to snad asi nejde.

Já ten olej mám doma také dlouho, stejně mě nevěříš. Já si také vážně s prodejem oleje také nevydělávám, pouze prodávám, svůj so jem si koupil a v současné době se mě do aut již nehodí.
Jinak jsem dohledal i nějaké účtenky od zakoupení. Do čeho tě vážně ale nic není.

PS: trapné narážky si nech pro někoho jiného myslel jsem že je to zde diskuzní fórum a né urážecí!!!!!.
Jinak matika mě šla dobře, chces snad poslat ofocené vysvědčení?. Psal jsem "cca 10 párů", ve skutečnosti jich je pouze 7, nepočítal jsem to.

o 14.05.2010, 09:57 | Dragster
Já tě ještě i doložil kde pracuji a čím si vydělávám, pro upřesnění.
o 14.05.2010, 10:57 | Daryl (A)
1) kdyz uz tak ja tam vidim troje pouzite hodinky .. coz je neco jineho nez 20 litru (nebo kolik to bylo) noveho nepouziteho oleje.

2) o cteni prispevku jde. Tim jsem chtel rici, ze i kdyby to nebylo v poradku, to ze to tam je je dusledek toho, ze ten prispevek nikdo z moderatoru necet a ne z protekce a ne dvojiho, nebo trojiho metru. Takze o to tu naopak jde a hodne.

3) ja zadne trapne narazky nevidim. Jen se slusne ptam.

A v neposledni rade ... mi chces rict, ze i po pul roce mas ten olej porad doma ? Ze jsi ho nedokazal prodat ? Mne to zase prijde spise jakoze uz jsi ho prodal, ale mezitim ti prislo dalsi "zbozi".

Neverim, ze kdybys to dal na annonci nebo jine servery, ze bys tech "par plechovek oleje" neprodal.

At tak ci onak .. stejne moc nechapu smysl tohoto prispevku .. zkus mi vysvetlit konkretni ucel. Proc jsi tento prispevek zalozil, co cekas ze bude ( by melo byt dusledkem ) anebo aspon oduvodneni, proc to nestacilo napsat emailem.
o 14.05.2010, 11:05 | Luke_288 | Upraveno: 2010-05-14 11:07:12
teda trochu OT, ale cítím to trošku jako dragster.
[ Link ]
tady vidím 5ks hodinek, kdy ty repliky brejtlů jsou 3x stejný jen v jiné barvě
dál
[ Link ] 1ks nějakých stormů
dál
[ Link ]
1ks digitálek nike
dál
[ Link ]
nejdřív jsem myslel že to je někej kotel, ale jsou to hodinky.
takže já tu vidim cca 8ks hodinek na prodej v jednom dni...thullo teda asi sbírá nejen probe, ale i hodinky

pardon, ale mě osobně to přijde uplně stejně zvláštní jako kdybych měl doma x litrů oleje navíc
o 14.05.2010, 12:20 | Daryl (A)
jak rikam ... o tech inzeratech nevim ..a jak taky ?

Pokud si nekdo mysli, ze je to spatne, tak od ceho jsou tam kurva ty debilni zluty trojuhelniky ?

A v neposledni rade ... ja mam doma 4ry hodinky.

A nakonec: ne, ten olej tu prodavat nebudes dokud nebudes mit (P). Jednou jsme tak rozhodli a nevyvstal zadny duvod k tomu toto rozhodnuti menit.
o 14.05.2010, 12:35 | Luke_288
a proč jsi tak vzteklej? podle mě je Dragsterova připomínka opodstatněná. jeho jste tu vykostili za x litrů oleje a kdybych si dal chvilku tu práci, tak tu najdu inzeráty na dalších minimálně 5ks hodinek a to nevadí...jen píšu svůj názor.
amen
o 14.05.2010, 12:36 | choze
Jsou uchylaci co maji doma 20 hodinek, Jen proto ze se Jim libi a nenosi je. Jako jeden muj znamej.
o 14.05.2010, 12:44 | Midnite
asi jako choze
o 14.05.2010, 12:59 | Tuner#2
choze: Zrovna tak jsou tací co mají více aut na stejný olej, tak si koupí velké množství, protože při velkém odběru dostanou slevu. Jen je problém, když se před spotřebování vymění vozový park...

Dragster: Neřešil bych to, všichni jsme si rovni, jen někteří jsou rovnější :-)
o 14.05.2010, 17:35 | Daryl (A)
Tuner: všichni jsou si rovni, jen nekteri mají jaksi uveritelnejsi story.
o 15.05.2010, 08:56 | schwaboid
:-)
o 15.05.2010, 18:20 | Dragster
Daryl: ano všichni jsou si rovni jen někteří jsou si rovnější.

Jsou uchyláci co mají doma dvacet hodinek a jsou uchyláci co mají doma na čtyři auta 100l oleje a 10 sad brdových destiček.

PS: seš prostě zaujatej bbec kterej si nechá nic vysvětli a mele si pouze svojí do kola.

Já tě doližil, kde pracuji, což nemá zdaleka nic společného s distribucí mot. oleje, doložím tě účtenkama, že jsem olej nakoupil, dohodil jsem lidi kteří mě znají, že tě potvrdí, že se neživím prodejem mot. oleje i jsem tě psal, že tě zaplatím cestu aby si přijel a ukážu tě že olej mám doma.

U mě seš zaujatej a blb, kterej si mele jen svou. Víc už nepíšu a nenapíšu, vůbec to nemá cenu, meleš si svojí pořád dokola.
o 15.05.2010, 18:30 | Luboš1
a sakra
o 15.05.2010, 19:14 | Dragster
Ještě poslední věc co k tomu píšu:
Já tě posílám peníze abych mohl prodávat a ty si nenecháš ani nic vysvětlit, providla jsem dle tvého podání neporušil a ty napíšeš

"A nakonec: ne, ten olej tu prodavat nebudes dokud nebudes mit (P). Jednou jsme tak rozhodli a nevyvstal zadny duvod k tomu toto rozhodnuti menit".

To je z tvé strany vážně úpně férové jednání, seš super férovej chlap.

o 15.05.2010, 19:25 | Klobouk
tohle forum jde fakt do prdele mílovými kroky.. Kdyby toho oleje prodaval 200l tak by se to Darylovo chovani dalo v pohode pochopit,takhle je to ale jen trapna buzerace se snahou z toho vytriskat nejaky prachy za (P)
o 15.05.2010, 21:29 | Daryl (A)
klobouk: jo de .. vysvetli mi rozdil mezi 100 a 200 L :) Fakt by mne to zajimalo ... nebo se jen navazis z principu ?

Ano chci vytriskat prachy za (P). Za to se nestydim., To drzi forum v provozu. Vis ? Pokud chce nekdo vydelavat na foru, tak za to holt musi zaplatit.

Dragster: rikej si co chces, mysli si co chces. Popravde tvuj nazor je mi fakt nekde a svym navazenim, si vykoledujes leda tak ban. Nepotrebuju aby mne na mem foru nekdo urazel a napadal.

Jo a ze vyhrozuju ? Neeee .. jen INFORMUJU. Ja jsem provozovatel fora, forum je privatni.

A timto jen potvrzujes, ze mam pravdu. Protoze kdybych nemel, tak mas ten svuj puvodni olej davno prodany (coz urcite mas) a nepali te to.
o 16.05.2010, 13:22 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Pravidlo cislo jedna
o 16.05.2010, 14:09 | Klobouk
no ja myslel že si psal ze Dragster prodaval 20l. A ted se najednou ptas jaky je rozdil mezi 100l a 200l. A jestli ti prijde ze chce na foru vydevat nekdo prodejem 20l oleje tak mame holt jine predstavy o vyznamu slova vydelavat.
o 16.05.2010, 18:35 | Rudi
Myslim, že vyjádření je zcela jasný a každej si o tom obrázek udělá sám, hald je rovnej a rovnější :-))
o 16.05.2010, 18:52 | Kesam
Kdyby jste radši místo těch troujuhelníku skurvenejch jak píšeš radši udělali SZ :-)
o 16.05.2010, 18:57 | Midnite
ale asi bych se vyprdl na dohadování a umožnil prodej, jelikož to může někomu pomoct když sežene olej levněji
o 16.05.2010, 20:05 | Daryl (A)
klobouk: on sam psal 100 L v prispevku hned nad tebou.

Kesam: SZ ? K cemu ? Mas email, skype, icq ... proc suplovat jiz existujici ?

Midnite: nedokazes si zrejme predstavit nasledky. Vidis to jen z jedne strany. Ver, ze kdyby to bylo tak easy, tak to neresim, ale trochu zvelicene by to mohlo znamenat i konec serveru.
o 16.05.2010, 20:10 | Kesam
To samé řeknu o trojuhelníku ti to mužu napsat meilem :-)
o 16.05.2010, 20:12 | Midnite
Daryl: tak konec snad ne když si prodá 20L oleje... ale jestli je to těch 100, tak pak je to už divné, to uznávám
o 16.05.2010, 20:53 | Daryl (A)
Midnite: mluvim o tom, kdyz mu ted dodatecne prodej tech 100 litru povolim ... to by melo nasledky.

Kesam: mno je jednodussi jednou kliknout nez psat email. Jde o usnadneni uzivatelum., TO je ucel trojuhlelniku. U SZ nic takoveho neni. SZ udela presne to same. Musis otevrit stranku a psat email/SZ ... tam neni rozsil. Proto suplovani. U trojuhlelniku nahrazujeme psani emailu JEDINYM kliknutim. A to je trochu rozdil ..zasadni.
o 16.05.2010, 21:44 | Kesam
Je :-)sory
o 16.05.2010, 22:26 | Luke_288
a stejně tak thullo může v průběhu roku prodat dalších x kusů hodinek...ja v tom oleji vs hodinky moc rozdílů nevidím...podle mě je kontrolovatelný, jestli prodá x litrů ted a pak to bude zkoušet zas, což už by bylo asi divný
ale jak jsi napsal, je to tvý forum, tvoje pravidla...
o 16.05.2010, 22:39 | CRK | Upraveno: 2010-05-16 22:43:04
o 16.05.2010, 22:44 | Luke_288 | Upraveno: 2010-05-16 22:47:26
tak CRK to smazal, tzn můj příspěvek ztratil význam
o 16.05.2010, 22:50 | Daryl (A)
Luke_288: zakladni rozdil je NOVE vs POUZITE. Nebo snad ne ?

Hele, kdyz mu prodej oleje teda povolim:

Vystavi ten svuj inzerat a bude ho tak rok mozna 2 "up-ovat". Napise tam "mam jeste par litru ... stale aktual" .. a realne ... myslis si, ze behem pul roku neni kdokoli schopen prodat i tech 100 litru ? Za tu cenu nizsi, nez je bezne na trhu se po tom jen zaprasi (jestli se uz nezaprasilo) a jen vul by nenakoupil dalsi a neprodaval dal.

A dusledek: ti kdo plati (partneri) se jako prvni zeptaji: "proc ja mam platit za neco, co ma jiny zdarma a jeste s tvym svolenim ?". A rad bych vedel, jak jim to treba ty vysvetlis k jejich spokojenosti.

V tom okamziku prijdu o dalsiho sponzora a podobnym zpusobem na podobnych pripadech ztratim jen dalsi a dalsi ... a neni jich tolik, abych si to mohl dovolit.

Thullo prodava pouzite zbozi ... pochybuju ze beha po bazarech a skupuje repliky .. pro mne je uveritelnejsi to ze je proste mel pro svou potrebu a ted se jich zbavuje. U oleje zejmena 100 litru tomu neuverim.
ad1) pokud ma nekdo 5 aut jak tvrdi, nepotrebuje kupovat olej levnejsi o par korun na litr. uzpora muze delat sem tam tisicovku oporoti beznym provoznim nakladum v desitkach tisic.
ad2) pokud ma nekdo takovy vozovy park, tak ho nejakych 100 litru oleje v garazi netrapi a rozhodne nema problem se ho zbavit at uz u sveho servismana nebo mezi znamejma. Rozhodne nemyslim,z e ma zapotrebi delat takovou histerii kolem smazaneho inzeratu, ktery muze hodit na milion jinych webu zadax.

Z meho pohledu je to spise normalne zamestnany clovek, ktery narazil na zdroj levnych oleju a rad by si privydelal. Par kacek se hodi kazdemu .. jenze to je uz vydelavani na foru ... definice komerce. definice komerce neresi ani legalnost ani velikost kseftu. Jen to, zda je to privatni bazar (koupeno pro osobni pouziti), nebo ucelna komerce (nakoupeno za ucelem vydelku).

Taky bych rad podotkl, ze se vubec nemusim nechavat zatahnout do techto radoby spravedlivych diskusi a presto se Vam to kazdemu zas a znova vysvetluji.

At mi verite nebo ne, sazim se byt spravedlivy a jde mi hlavne o spokojenost navstevniku. Bohuzel nikdy se neda vyhovet vsem. Snazim se najit zlatou stredni cestu. A hlavne to cele ufinancovat ... coz vubec neni prdel jak si tu mnozi mysli.
o 16.05.2010, 22:53 | Daryl (A)
skoda, ze jsem nevidel ty vase prispevky .. jakypak byl duvod smazani ? Editace je k oprave chyb, ne k mazani toho cos napsal ...
o 16.05.2010, 22:56 | Luke_288 | Upraveno: 2010-05-16 22:59:13
ale já ti věřim, že to není prdel, sám bych to nedělal a na bazar se uplně vysral, prtž to je akorát zdroj problémů.
ale jak píšeš, tak mě třeba přijde trochu zvláštní koupit si repliky jednoho typu brejtlí ve třech různejch barvách. tobě ne? rejpu do toho hlavně i proto, protože nesnášim tyhle levný fejky a nechápu, jak to vůbec někdo může vzít na ruku.

btw s tím vozovym parkem- to je stejný jako spousta lidí tvrdí, že nechápe, jak si někdo může koupit např A8 v naftě, že takovejhle člověk už přece nemusí řešit náklady...no, ono to tak není....

CRK psal o tom, jak tu někdy v průběhu roku prodával 3ks mobilů a někdo mu to smazal, že prej normální člověk tolik mobilů neupotřebí. tak jsem reagoval ve smyslu toho určení normálního množství a narazil i na to, že mě osobně nepřijde normální ani ty 4ks hodinek jaks psal ty...
o 16.05.2010, 23:49 | Daryl (A)
luke: ja nerikam, ze s takovym vozovym parkem neresi naklady .... ale urcite neresi 2000 v obdobi 1 nebo 2 let. 100 litru pri spotrebe 15 - 20 litru na rok a auto tak zhruba vychazi. Pri tomto najezdu bude mira nakladu tak kolem ctvrt milionu rocne ... (pocitam 30kkm rocne na auto). Urcite bude mit nekdo s takovou nakladovou polozkou problem s usetrenymi 2-3 tisici a bude resit tak krecovite nejaky smazany inzerat na foru.
o 17.05.2010, 07:40 | Klobouk
trochu se v tom ted ztracim. Muze tedy Dragster ted napsat kolik litru chtel prodat,pripadne za jakou cenu??
protoze veta "a jsou uchyláci co mají doma na čtyři auta 100l oleje a 10 sad brdových destiček. " nemusi znamenat ze tim uchylakem je prave on.
o 17.05.2010, 08:48 | Daryl (A)
Klobouk: nasel jsem si ten prispevek.

Mot. oleje 5W-40, norma VW 502.00, 505.00

CENA: 150,- Kč/l

Vat SynGold - 1L - 7ks
5L - 5ks

Castrol TXT Softec 1L - 17ks
4L - 16ks

Castrol Magnatec 5L - 16ks

Celkem jsem napocital 193 litru oleje.

To je prvni/puvodni prispevek, na zaklade ktereho jsme to smazali. dalsi pokusy uz byly bez udani mnozstvi ... pouze typy oleju.

Jeste mi chce nekdo tvrdit, ze smazani bylo neoduvodnene ?
o 17.05.2010, 08:56 | JR
V tomhle souhlasil s Lukasem ... nerikam, ze prodej takovyho mnozstvi oleje je OK, ale Thulovi prodeje hodinek jsou vic nez napadny. Je dosti spatne uveritelne, ze jeden clovek bude mit pro svoji potrebu rocne cca 10-20 kusu nejakejch replik a bude je porad prodavat hromadne minimalne po trech kusech ...
o 17.05.2010, 09:24 | Daryl (A)
JR: pouzite ? Nehlede na to, ze mi spise prijde, ze prodava porad jedny a ty samy ... i kdyz jsou to ctvery orloje.
o 17.05.2010, 09:43 | Luke_288
jak jsem psal, v jednom dni tam nasekal 8ks více či méně použitých hodinek z nichž troje byly naprosto stejný jen jinak barevný. oba typy inzerce mi přijdou přinejmenším zvláštní. ale tím končím, nemá cenu se v tom pitvat, sám musíš vědět co je pro tohle forum nejlepší, osobně bych jim to zatrh oboum...
o 17.05.2010, 12:38 | Tarrance
V tomhle Daryla chápu, kdyby to bylo kolem 20 litrů, tak by to byla jiná.

S těma hodinkama to je úplně jiná věc. Prostě někdo střídá hodinky, ženský střídaj kabelky, někdo zase střídá ženský ... ale všechno se to pak prodává jako použitá věc (krom těch ženskejch). Pochybuju, že olej je vyjetej. :-)
o 17.05.2010, 13:37 | Luke_288
[ Link ]
hodinky starý 15dní za poloviční pořizovací cenu...
kdybych teoreticky ten olej nalil do auta, za tejden stání ho vypustil, už by byl použitej? :))
jak říkám, těch litrů je dost stejně jako cibulí, ale už fakt dost...
o 17.05.2010, 19:25 | Klobouk
beru tedy zpet,tohle mnozstvi uz je fakt dost,celou dobu jsem zil v tom ze slo o cca 20l
o 17.05.2010, 23:51 | X-sat (M)
Stále dokola stejné kraviny :-) A nikdy to neskončí, nikdy... To je tak vždy, když se někdo pokusí stanovit pravidla a vymáhat jejich dodržování ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.315 sekund.