Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Vaskchuuu :O)

o Navštíveno 3983x o
o 16.05.2010, 22:12 | H-Honza (M)
takhle to mám já. Podél celého pozemku cesta 126m dlouhá.
1/ projekt od dopravního inženýry
0,5m zleva od hranice pozemku oddelovací pruh
3m přístupová komunikace, v projektu je spád, i přesný postup - geotextilie, 3 druhy materiálů s různou hrubostí, to přeskocím, povrch bude broušená (recyklát asfaltu).
Tahle prdel jak je mě vyšla na tu sumo co jsem Ti říkal - bez té poslední vrstvy recyklátu, čekám až se něco naskytne.
Vedle toho bude 0,5m široký a 0,5m hluboký vsakovací pruh, po celé délce, opět geotextilie, meliorační trubka, makadam, a posypat kačírkem aby to trochu vypadalo.

foto k příspěvku  od H-Honza

o 16.05.2010, 22:13 | H-Honza (M)
jsem Ti to chtěl vyznačit ale vhodnější materiál jsem nenašel, trochu foukal vítr, mělo to být rovné :O)

o 16.05.2010, 22:15 | H-Honza (M)
a taky jsem pospíchal páč na mě z auta řval tenhle gauner

o 16.05.2010, 22:19 | H-Honza (M)
takhle to vypada, kdybys chtel.
do tydne od zadani to vyrezou, vylesti, upravi hrany, prijedou, namontuji.
Znam nekoho, komu ta firma dluzi moc penez, takze je vdecny kdyz se to postupne bude umazavat.
Zula, mramor, chte to tam zajet a domluvit se.

o 16.05.2010, 22:20 | H-Honza (M)

o 16.05.2010, 22:27 | H-Honza (M)
na zivo je to lepsi, vypada to tmavsi a prostoroveji.
o 16.05.2010, 22:43 | H-Honza (M)
cililze prijed, prohlednes, a uvidis.

a s tím alarmem sis naběhl, to pak probereme... Za ty samy penize mám komplet system s klavesnici Paradox Digiplex EVO, GSM ústřednou co mi ovlada od topeni po treba rolety, 2 pozarni hlasice, 5 digital PIR cidel vnitrnich a 2 venkovni.
Ja to teda rikam porad, vidim to u sebe na baraku, takovy ty kamaradi, to je problem. CO mi delaji cizi, je zatim absolutne v pohode.
o 16.05.2010, 22:47 | Luke_288
tak to je pravda odvěká...kamaráda blbě zprcáš za špatnou práci, prtž o něj okamžitě přijdeš.
o 17.05.2010, 11:54 | Harryp
To H-Honza: Prosím Tě kolem toho krbu se počítá s nějakým teplem na ten obklad? Potřeboval bych takovou nějakou desku kamennou vyřešit za varnou desku,ale zatím jsem se nedopátral co udělá to teplo.
o 17.05.2010, 14:56 | H-Honza (M)
Harryp: co jsem koukal tak na to pouzival nejake svoje specialni flexibilni lepidlo kamnarske.
Jinak tam je dle jejich doporuceni asi 1cm škvira, dostal jsem nejaky tmel kterym ji mam vymaznout.
Ja mam vyhodu v tom teplovodnim vymeniku, takze i kdyz topim, tak na te vlozce zboku udrzim ruku. Dava to 3kw do prostoru, 12kw do vody, takze co jsem zkousel ten prostor kolem vlozky to vubec nepretapi a neprehriva.

Za varnou deskou bych se toho vubec nebal.
Pokud bys chtel, napis rozmer, vyber nejakej kamen co by se Ti libil a muzu to preposlat at Ti udelaji nabidku.
o 18.05.2010, 10:19 | Harryp
Díky za info. Poměřím snad dnes (měli by mě montovat digestoř - tak poměřím podle výsledku) a pošlu.

Máš pak použitou i nějakou rekuperaci?
o 18.05.2010, 13:22 | H-Honza (M)
rekuperaci vubec.
neco je v planu ale nevim jak to dopadne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.