Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To: Tuner#2

o Navštíveno 3606x o
o 24.05.2010, 13:57 | Cormi
Ahoj, prosím tě kde se sežene ten Alkyton v Plzni? Dělá se i v černé barvě? Pokud ne černá tak přinejhorším stříbrná. Dal by se použít i na tlumič výfuku? Mám od Supersprint s černou barvou a ta barva už jde dolů a začíná to lehce reznout... musím to natřít. Kolik by toho vystačilo na celý tlumič i s kusem roury? Na brzdový kotouče by to taky šlo? Moc díky ;-)

o 24.05.2010, 14:13 | Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-24 14:15:15
Ahoj, nevím jak se jmenuje ten obchod, ale největší výběr má v ulici Zelinářská u Sazského mostu. Bohatě Tě stačí 250mL ta malá plechovka.

Na výfuk určitě ne, tak to chce černou silikonovou barvu a i ta má problém.

Na kotouče pokud myslíš na klobouk, tak bez problému, mám to a drží to, na hranu to ani nemá cenu.

Na brzdiče taky bez problému.

Mají všechny možné odstíny dle RAL, červenou a stříbrnou jsem tam kupoval.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3276 sekund.