08.06.2010, 12:17 |
Kallin | Upraveno: 2010-06-08 12:26:40
Pro M není tohle komerční inzerát formou něco prodávám, tak snad to necháte být. případně vyjádření do mejlu .
nebudu to psát důležitě obchodně, ale většinu znám dlouho, takže se na vás zkusím obrátit takto.
Vracím ze z5 do byznysu podnikání v oblasti výroby laminátu nově specializace na karbon a kevlar. Za dobu co jsem oficiálně ukončil prodejnu jsem prošel mnoha dalšími zkušenostmi v tomto období. praktická stáž u firmy s výrobou karbonových dílů. dále pracovníka pro závodní stáj jednoho nejmenovaného týmu kde jsem se věnoval výrobě a tvorbě dílů pro závodní speciály.
1, hledám externího prodejce a spolupracovníka, prakticky OZ a managera prozatím jen na procenta z prodeje. Později na trvalý poměr.Případně společníka. nejlépe středomoravský kraj.
všechny potřebné info a podrobnosti samozřejmě mejlem.
2.oslovuji prodejce co by měly případný zájem o spolupráci se zakázkovými a díly z výše uvedených materiálů. připomente se mi do mejlu. velkoobchodní marže nastaveny dobře:-)
3. Hledám výrobce co je schopen vyrobit zakázkově laserem určité produkty z hliníku.
4. výrobce co má zkušenti s výrobou stříkáním plastů do forem. opět zakázková výroba.
Je mi jasné že doba na tento produkt je krutá, ale vím jak to zvládnout a konečně udržet. Pokud patříte do některé skupiny a máte zájem o spolupráci kontaktujte mě emailem
IvoUchytil@seznam.cz případně telefonicky 776/176466