Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Etien

o Navštíveno 3798x o
o 09.07.2010, 14:49 | Dragster
měl bych dotázek jak si pochopil otázky :

Kolik ze soucasnych staji jeste nikdy v historii nevyhralo zadny zavod?

a

Kolik ze soucasnych staji jeste nikdy v historii neziskalo zadne podium

Bereš že Lotus, Mercedes GP a BMW-Sauber Ferrari, jsou uplně nové nebo už v minulosti Lotus, Mercedes a Sauber jezdil, mám v těchto trochu dost nejasno a i většina soutěžících.

o 09.07.2010, 19:06 | Etien (M)
cau :o)
jsem si rikal co ode mne potrebujes ;-)))
priznam se, ze presne na tyto dve otazky taky nedokazu na 100% odpovedet, proto na ne asi radsi neodpovim...
prave ta definice toho co je to "soucasna staj" je podle me velkej problem...
s otazkama tohodle typu me pekne serou, myslim, ze jsou soutezici, kteri vedi, jak to autor myslel... ale ja mezi ne rozhodne nepatrim ;-)
o 09.07.2010, 20:23 | Dragster
tak to jsme na tom asi stejně , já mězi ně taky nepatřím. Nějaké číslo jsem tam dal tak uvidím, ale ty dvě otázky jsou vážně blbě položený, tam si může skaj dát jaké chce možnosti odpovědí.
o 09.07.2010, 20:23 | Dragster
jinak držím palce ať tě klapne nastavení týmu.
o 09.07.2010, 21:52 | Etien (M)
taky drzim palec... ja nemam moc co vymyslet... necham to jako minule ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.