Navštíveno 4808x

co to má znamenat že se ostatni staraj o problemy druhych. když si snad něco chci koupit tak to koupima neřešim od koho to je ne?????? .............
nechapu tvuj topic?muzes objasnit?
Jako to ze Ti nevadi prodej kradenych veci, nebo jak to mam chapat? :o)))
jaky kradeny věci zase jen mluvim o tom že někomu prodam radio a někdo uplně jiny od uplně jinud chce muj zesik a piše mi blbosti at si vyřešim svoje věci s radiem a tak.
a taky nehapu bezduvodne mazáni inzeratu když to prodavam jako moji osobni věc.

03.08.2010, 22:57 |
X-sat (M)
Od toho je admin. Zbytek jsem taky nějak nepobral :-)
nechápu.... evidentně dvě skleničky morgana s colou byly málo :-D
solidni obchod za ktery jini platí a ty ne ,takze tak bych to videl já
no tak v tom připadě proč neplati všichni co vkladani inzeraty neni tu nikdo kdo vklada meně jak dva inzeraty, pro všechny je dobry že to tady mužou koupit za lepši cenu jak jinde tak nevim co řeši
jinak ti gratuluju tolik veci jsem v aute nemel za 10 let co mas ty behem pul roku ,dle me si vychcanej bazarnik tecka ,a klidne ti to reknu do oci -pac tady ometas solidni lidi co si plati Prodejce ,jo a neboj se mam velmi dobrou pamet ,az prijde cas ti ji osvezim hosanku .

04.08.2010, 17:38 |
Kesam :-)už se poprali??
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

04.08.2010, 21:47 |
CRK nejsem proti, aby se tu vobčas kšeftovalo a někdy mi přijde, že je na každýho jinej metr, ale tenhle uživatel je zralej na trs ba(ná)nů.. :)
koukam že se všichni staraji o to co nemaji a tO je o to kdo co jak prodava to je teda pěkně ubohý :-d

05.08.2010, 19:48 |
empiK (M)

05.08.2010, 22:30 |
JR ROFL
a tech 15 prispevku ve vzkazech nabral urcite ted :-D

05.08.2010, 22:50 |
JR aneb jak si sam sobe nasrat na hlavu :-)

06.08.2010, 07:17 |
Daryl (A)
Uz dorazily banany ....

06.08.2010, 08:33 |
JR takze uz se zadnou novinku nedovime?

06.08.2010, 08:34 |
choze škoda, mohla být sranda :)
a za nedlouho se tu zrodí pod přezdívkou, teda pokud nema ipban, www.turboautohifi.cz :D