Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To: Prodejci mobilů

o Navštíveno 3956x o
o 10.08.2010, 15:35 | Paczqo
Za kolik je v dnešní době prodejná Nokie N95 8GB ? je stará 2 roky kupovana u vodafone záruka skonči za tyden. stav dobrý display neni odřenej, tlačitka neošoupaný pouze co má za opotřebení je to pogumování je na par rozích zezadu slezlé, baterie vydrží při běžnem používání 2 - 3 dny, k telefonu je kompletní balení. Začínám přemýšlet o něčem novém s dotykáčem typu HTC desire, legend , samsung Galaxy S jednak potřebuju mobilni kanclik sebou ale hlavně kvuli špatne motorice prstu nenapišu na n95 pořadně žadnou sms, mail nic takže chci něco s dotykačem ale rád bych aby mě ta N95 zaplatila aspon půlu noveho tel proto zjištuju kolik je dneska reálná cena toho telefonu díky.

pro Mka tohle není inzerce pokud se rozhodnu to prodat tak to hodim do bazaru tak to prosím nemažte díky.

o 10.08.2010, 15:58 | achyl
[ Link ] staci ti to takhle? stačí kouknout na net
o 10.08.2010, 16:01 | Midnite
jenže achyle to jsou dle mě nesmyslné ceny. Kór když si zajdeš někam osobně. U nás mi za mou c902ku nabízeli 3-3,5tis
o 10.08.2010, 19:10 | achyl
To máš pravdu. Ale alespon pro pedstavu kolik za to může dostat.. bude to vic,ale o moc ne. Stačí prolézt inzeráty za kolik se prodávaj a z toho může vyjít
o 11.08.2010, 05:35 | Midi34
o víkendu jem prodal svou za 3400,-
o 11.08.2010, 09:39 | Alííí
Myslím tak do 4.000 Kč pokud je hezká.
Já se budu koncem září zbavovat N86 8MP, a ty taky spadly, i když tam je lákadlem alespoň ten foťák, navigace a paměť.
Jinak ale N-ková řada od Nokie je myslím lepší průměr, a uživatelum velice dostupná + lehce ovladatelná. Co bych za ní jako teenager dal, ale dneska kdo z těch mladejch nemá I-foun, je asi OUT. :-(
o 11.08.2010, 13:29 | Paczqo
Díky za info už to mám pořešené.
Alííí: ja s ni byl cely dva roky spokojenej a nejde mi o to byt in ale spiš problemy s motorikou mi dělaj z ovladani docela peklo takže proto řešim vyměnu jinak bych si ji nechal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3195 sekund.