Navštíveno 4210x

29.11.2010, 13:17 |
MAX Jak to vypadá s pohotovostí naších silničářů od Ostravy na Slovensko, konkrétně Čadca, Žilina a okolí.. Mám vyjet pracovně zítra na 3 dny, ale uvažuju, že pokud je to taková kalamita, jakou hlásí ve zprávách, že se na to vykašlu..

29.11.2010, 18:11 |
dolph čoveče ostrava zasypaná.. stačilo mi jet kolem pul pate Ostrava ---> Havířov.. na žilinu jezdíš asi přes třinec co? tam byl dnes řidič od nas a řikal že masakr.. no ale tak byl tam dopoledne tak nevim jak to bude zítra.. dál na svrčinovec bych to asi nerisknul...po mých zkušenostech z minulé zimy..jezdil jsem častokrát Ostrava -Žilina a horší cestu v ZIMĚ jsem snad nejel, ale tak jezdil jsem dodávkou. Nejhorší podle mě bude cesta Třinec - Čadca . od Čadce dál na Žilinu bych se toho asi nebál.

29.11.2010, 20:10 |
MAX Aha, no tak dík. Já to právě nejezdil v zimě, a teď mi nabídli nějakou zakázku místo jedné ženské, která má v tomhle počasí strach jezdit.. Tak uvažuju jestli to vzít.. Ale zase to není tak zajímavé, abych tam teď 3 dny jezdil v takovém počasí, a riskoval rozbité auto, když je to tak jak říkáš..

29.11.2010, 20:39 |
dolph je to tam už celkem vysoko takže tam bude sněhu vpysk..provoz je tam docela hustý takže protažené to bude..zase ale záleží čím pojedeš..
v ziline trochu zasypane ale nic extremne a cesty v pohode posypane, a cadca - sice viac snehu ale tiez ziadny extrem. celkom sa cestary snazia....

01.12.2010, 20:47 |
MAX Tak u nás moc ne.. Prý dneska odpoledne nevyjeli, protože by stáli v kolonách.. :o)
Takže jsem cestu do Žiliny a Čadce přesunul na příští týden. Nemám 4x4.. Kdyby se nějakému místnímu hifíkovi chtělo v úterý nebo ve středu na kafe s kolegou z ČR, tak ať se ozve, práci mám jen na dopoledne a odpo se asi budu nudit na hotelu.. :o)
to by slo, ledy tam mas byt ? ja budem asi tiez pracovne v ziline tak by som na cafe siel rad