Navštíveno 4826x

Ty si mě vždycky poradil bez chyby a ......jsi zapálenej do jabka....:o))
Potřebuju mimo republiku, v I4 mám navigon a chtěl bych ho po cestě použít. Nevím, jak mám někde nastavit,aby mě to nelezlo na net a nikam, abych mě to nestálo ranec. Phone mám v práci, tak se k tomu dostanu až ráno a to bude skoro pozdě, pač na to nebude čas.
Nevíš, kde se to tam dá zablokovat?
Díky :o)
p.s. Držák od navigonu je fantastickej :o) !!!
:-) vypni si komplet data v Settings > General > Network > Cellular Data > Off
MOC díky, tak to bude pohoda, to bude lehký a rychlý.......!!!
dík
Tak nech sa darí, kunději :-))))

04.01.2011, 10:01 |
Daryl (A)
iphone v zahranici nestahuje data, dokud mu to neprikazes volbou data roaming.
2 Daryl: jj, to stačí, ale keď chce komplet zablokovať tak radšej tuna :-)
2 AllInOne: inak samozrejme stačí ten roaming ako píše Daryl, s tým mojim návodom máš komplet utnuté data, takže Ti to nepôjde ani tu doma... prikladám skrín oboch nastavení...
2 CervinVega: nemám rád lokalizované veci, takže preto to nie je ani po slovensky, ani po maďarsky a ani po česky :-)

04.01.2011, 11:27 |
Syrup Cellular data muzou byt klidne ON.
2 Syrup: no jasne že môžu, veď sme to už doriešili, ja som mu to poradil lebo to je väčšia "istota" v týchto dňoch, keď máš nastavený budík a nezobudí, tak vypnutý roaming data nemusí znamenať že nebude datovať :-D
takovy kacirsky reci... ty jablkoni.. :-)))
Perfektní, ráno sem si to hned nastavil tak jak si řekl, roaming (v tel.)mám vypnutej neustále, takže dobrý:o)
A ten navigon není vůbec marnej, dobrá investice :o)

01.03.2011, 08:04 |
MAX Jaký je k tomu ten držák? Mám v iP4 sice Tomtoma, ale držáku by to mohlo být fuk, ne? :o)
Navigon má pasívny držiak.
Tomtom má aktívny, ale tomu je tiež jedno čo máš na mobile :-)
já slyšel, že třeba kabely jak nejsou bílé, začnou ztrácet data a v místě připojení se na iP4 (a asi i na 3G-nepotvrzeno, berte s rezervou) dělají puchýře a lehce matovatí spodní okraj displeje...
:-)