Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Pavel 528

o Navštíveno 4308x o
o 13.01.2011, 21:10 | Pekys
Ahoj, dneska se stala takova nemila vec a tohle je vysledek. Nejakej vyvar natekl primo na elektroniku pod displejem, zaclo to prskat a smrdet, tak mlada vyhodila pojistky a kdyz jsem to rozebral, tohle jsem nasel. Myslis že by se s tim dalo neco delat? Když jsem to ocistil lihem a videl tam ty vypaleny spoje, tak jsem to ani nezkoušel znova zapojit, takze nevim co to ted dela. Na ty kontakty vede faze.

Je to z trouby Baumatic, model bych dohledal. Myslíš že by se s tim dalo něco udělat, nebo mám rovnou volat do Baumaticu jestli dělaj náhradní díly?

Predem moc díky

o 13.01.2011, 21:10 | Pekys

foto k příspěvku  od Pekys

o 13.01.2011, 21:11 | Pekys

o 14.01.2011, 09:15 | Pavel 528
cau,no to je otazka...
jako da se to pospojovat a promerit to co pujde...pokud se to ale dostalo az k procesoru,tak je konecna....pac tam je nahrany sw a to je nesehnatelne,i kdyby se novy procak sehnal....
je to na tobe,zkus si nejdrive zjistit,co by staly ty desky nove,pak uvidis,zda se vyplati s timto vubec neco delat....
o 14.01.2011, 11:15 | Pekys
ok, zkusim to dneska poptat a uvidim s cim na mě přijdou. Kdyžtak se ještě ozvu, kdyby za to chtěli nesmysl.
moc díky
o 14.01.2011, 16:36 | jasisoft
inac tie plosaky vyraba firma emerson v sk v novom meste nad vahom, takze eventualne sa mozes skusit popytat aj tam....
o 14.01.2011, 18:33 | Pekys
jasisoft: dik za tip, pripadne zkusim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3059 sekund.