Navštíveno 4829x

Ahoj,
odpovídal jsem na Tvůj e-mail, ale bez reakce. Došel vůbec?
Díky

04.03.2011, 07:09 |
yaho Ahoj, ziadny email som nedostal...
Posli este raz.
yaho:??? Tobě jsem taky nic neposílal...
Mazli_G: Došel Tě mail? Ta nabídka se mě líbí asi nejvíc a poslední co řeším zda udělat montáž klasicky na pěnu což vyjde nějakých 8000,- bez DPH a nebo za 20.000,- na SWS pásky od Soudalu. Je to znát a vyplatí se do toho investovat?
Díky za info. O víkendu jsem byl ještě u kamaráda a ten má profil Veka 90 alphaline a to se mě hodně líbilo. Přece jen je to asi na trojsklo lepší mít 90tku profil. Dneska je toho mraky a laiku vyznej se. Co kování, dá se obecně říct co brát a co ne myšleno výrobce kování?
Neznám systém VEKA - neumim poradit.
trojsklo o 40 mm v pohodě do systému o stavební hloubce 74 mm
Kování dobrý MACO, ROTO, Siegenia - nebrat GU - pouze zámky mají super na dveře, jinak žádná olympiáda
No super a pak že to nejde :-)
Veka - OK
Chtěl bych spíš 44m (4-16-4-16-4) a to do 74/76mm vychází naprd, lišta už je malá a jen na kraji a žaluzie máš pak vylezlé.
ROTO a AUBI se mě líbí nejvíc. To GU myslíš takové ty vylejzací háky? To se mě taky líbilo víc jak střelky zamykací.
Díky pane.
věř mi, u vchodovek jedině zámek GU secury automatic - vše ostatní z mojí okenní kariéru stálo za prt.
háky, trny, rolničky - vše na hovňajs, ovládáš to totiž klíčem - a to je páka, automat se ti zamkne celej sám a klíčem ovládáš pouze západku, ani malé děti nikdy nemají problém