Navštíveno 4884x

Stojí tam nehnutě už snad několik měsíců uplně vzadu na parkovišti u Baumarktu, Dodge Ram v barvách EXE Jeans. Nevíte co je to zač ? Jako reklama mi to přijde dost odstavený ... já jen že kdyby ji nikdo nepotřeboval, tak si ji vezmu do lesa na dřevo :D
nevim no,ale exe obchod je v globusu,tak jestli se ti to jen nezdá,že je nehnutě
To jo, ale tak asi bych parkoval na horním parkovišti víc na očích a né uplně nejdál abych pak šel 10min z parkoviště do shopu :)
taky jsem nad tim uz premejslel,..
Jednu dobu parkoval hned u vchodu pres 3 mista a mozna aj pres invalidy :)

22.03.2011, 14:48 |
petrb a ja si rikal o jake auto jde, :D tak tohle jsem uz taky videl.
Dneska jsem jel okolo a vypadá to čistě a opečovávaně a jde to krásně vidět z dálnice ,tak jestly toto není účelem .
nj, nejezdím kolem denně, max jednou týdně na nákup, proto mi připadne, že stojí pořád na jednom místě. Kdyby se k ní nikdo nehlásil, tak by asi vypadala jinak, nebo by tam už nestála ... a měl bych ji já v lese :)))
jak píše rover, je to tam účelně..

03.04.2011, 20:17 |
ABERTO | Upraveno: 2011-04-03 20:24:52
Dneska jsem potřeboval urgent nějaký materiál, tak jsem vystartoval směr obchodňáky těsně na otvíračku, no a nedalo mi to a RAMku jsem pěkně obhlídnul. Jestli toto je nějaká forma reklamy, že je tam chudera opuštěná, zaprasená, přirezlá ... majitele bych nakopal !!!
Edit : moc čistě a opečovaně nevypadala :(

Má to vůbec motor? :-D Tady jeden škodovácký salon dával jako upoutávku na sebe asi 300 m na hlavní křižovatku auta bez motorů, jen kastle a interier, nechávali to tam klidně přes noc, kdyby to někdo ukradl, škoda nic moc a hlavně kdo by to kradl, že? :-D