Navštíveno 5576x

04.05.2011, 09:03 |
Fari Rád bych všechny upozornil na tohodle " Borce ". Je to asi 2 měsíce, co tady na bazaru inzeroval 2ch zesik Hifo Andromeda a já jsem v tý době zrovna sháněl něco podobnýho, tak jsem ho kontaktoval a dohodli jsme se, že za 6.000,- + pošta mi ho prodá. Peníze chtěl předem na účet. Nějakou aktivitu má, nikdy jsem s tím neměl problém, tak jsem jsem peníze snad druhej den poslal. Asi za dva dny mi napsal sms, že peníze došly a zesik akorát poslal poštou na moji adresu. Problém byl v tom, že moji adresu nemohl vědět, protože jsem mu ji chtěl poslat až v době, kdy mu dojdou prachy, tak mu volám a on začal, že zesik poslal náhodou někomu jinýmu a že hned pomaže na poštu a zkusí to nějak napravit. Asi po hodině píše, že mi vrátí prachy, že zesik je snad pryč nebo co. Od tý doby se mu musím vnucovat, jak a kdy mi hodlá vrátit mejch 6.000,-(na tu stovku za poštu kašlu), kdy mi jen chodily výmluvy typu: Nezaplatili mi fakturu, neplatěj mě jak maj, počkej týden, počkej měsíc až to přerostlo tak, že už nereaguje na sms, nebere telefony.
Můj názor je ten, že zesik prodal 2x, ale mě jenom zkásnul krypl zku*venej.
Pokud ho někdo znáte, byl bych rád, kdyby se mi podařilo zjistit jeho adresu a já bych si zajel na návštěvu.. Klidně do mailu. Dík..
Proto se mám napozoru, když chce někdo poslat peníze předem ;-) tak i tak takoví lidé by tady neměli co dělat a jsem pro Ban...

04.05.2011, 09:11 |
Fari Jako tohle už bylo moc, nejsem ten typ, co by hned všechno musel rozebírat a bonzovat na ostatní, ale jako tohle neni normální. Fakt když budu nakupovat, tak jedině osobka.

04.05.2011, 09:15 |
Fari A hele, teď mi přišla sms z jeho čísla, asi od jeho holky, že prej je v nemocnici. No pokud to tak skutečně je, tak to pochopim, ale od soboty se nikdo neozve, nezvedne mobil a teď najednou když to zveřejnim, tak se ozve.. Náhoda?

04.05.2011, 11:09 |
Diner Ahoj, taky napisu svuj poznatek, protoze se zrejme jedna o zesilovac, ktery mam uz ve svem aute. Rikal mi, ze mam stesti, ze uz byl skoro prodanej, ale ze ten, komu se mel prodavat(asi ty) mel nejaky necekany vydaj, snad nehodu. Uz nepamatuju. Predani a platba probehla osobne na parkovisti ve slusnosti, takze s presnou adresou Ti nepomuzu. Kazdopadne me teda mrzi, ze moje Andromeda je zatezkana takovou peripetii, ale zesik za to nemuze... zejo... Verim ze se to brzy vyresi a sve penize dostanes.

04.05.2011, 13:00 |
Fari | Upraveno: 2011-05-04 13:03:18
Diner: Jo to je přesně ono. No s tou nehodou je to tak z poloviny pravda. Kdyz uz byly moje penize na ceste k nemu, tak jsem trosku pomuchlal naraznik, tak jsem mu napsal jestli ma i jiny kupce a pokud jo, zda by mu nevadilo ten obchod zrusit, abych to mohl dat do cajku. V ty samy sms jsem mu taky napsal, ze pokud nema jiny kupce nebo pokud by byl s vracenim penez nejakej problem, zesik si v klidu necham poslat a vyresim to jinak. On mi na tohle napsal, ze penize uz dosly, ty hned utratil a zesik poslal na moji adresu, kterou vlastne jeste nevedel.. Pak uz to pokracovalo tak jak jsem psal na zacatku. Takze ja jsem zesik zaplatil, ale nemam nic..
Nevim za kolik ti ho nechal, ale v tu dobu co ti ho prodaval, tak uz byl zaplacenej ode me :-(
Jinak samo, ze zesik za to nemuze. Snad ti aspon slouzi v pohode :-)

04.05.2011, 13:07 |
Alííí Fari: Takže sis ty čachry tak trochu zapříčinil sám. :-)
Pošleš peníze, pak si to chceš rozmyslet, pak zas ne... To musel bejt super obchod. Z obou stran... :-(

04.05.2011, 13:10 |
Fari No pozor, zadny cachry nebyly. V dobe, kdy jsem mu tu sms napsal, tak on uz je mel vybrany, utraceny a udajne poslany na moji adresu, takze ta chyba co se nekde stala, nebyla zapricinena moji vinou.
DPC tak musel prijmout 2x penize za jeden zesik? V cem je problem? Proste by mel prachy vratit a hotovo. Skoda nad 5 tis., tim se uz snad musi policie zabyvat, umysl nu snad dokazou, ne?

04.05.2011, 13:53 |
CRK Alííí: To je blábol... :-D
Mam docela dobrý zkušenosti s cajtama. Dej mu 14 dní na zaplacení a když se tak nestane, předej to policii a dolož komunikaci s nim a potvrzení o zaplacení a oni si s nim už poradí. Přeju hodně štěstí...
ty voe nad tim zesikem sem taky přemejšlel tak ještě že sem se na to nakonec vyprdnul....

04.05.2011, 16:25 |
Fari resit to pres pcr budu az jako posledni moznost. Sam jsem zvedavej, jestli se k cely veci nejak vyjadri.
chudinka andromeda,doufám že jste jí neprozradily jaký je její původ :-)

04.05.2011, 18:55 |
clown Nismo,
tak my Tomase zname, takze by to bylo osobne ..
tusim, ze je v UK
tappaja: dokázat úmysl podvodu je to nejtěžší, co lze vůbec dokázat, neb do hlavy nikdo nevidí a pak bys musel mít 10 důkazů, že už to udělal a že už dlužil jinde a věděl, že peníze získané použije na to atd. takže pčr by to stejně tak z 99,9% odkázali na občanskoprávní spor...
nějaká Alfa - nějakej Tom - a nějaka SPZ ...
[ Link ]

04.05.2011, 19:48 |
Fari Hightover: Souhlasim s tebou, ze prokazat umysl by bylo v tyhle situaci dost slozity. Nejakou praxi mam a vim jak to chodi..I kdyby to z pcr slo na zastupko, tak by to shodili nejspis tam..
Newman: Dik za indicie, to by mohlo pomoct
ten červenej šrot s brněnskou značkou je on, tamten hiphop žalud u tý černý to je někdo jinej....
Bydlí na Vinohradech pokud vím . A i u mě má pohledávku :-(
Nismo: lOl
Jinak vim že má i tady na foru fotky instalace do alfy. Kdyby neměl prachy, tak má Colosuse a možná ještě i goliáše 3215...
jo, taky u něj něco mám..........................

04.05.2011, 21:41 |
Fari No vidim, ze v tom nejsem sam, coz vypovida o tom, ze moje situace asi nebude nahoda. Muze mi jeste nekdo napsat jeho cely jmeno?
to je foceno z Plumlově ne?
clown: Tomáše 217 sem netahej :o)))