Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > dotaz na všechny profi prodejce

o Navštíveno 4408x o
o 22.05.2011, 18:05 | BMWE30
Zdravím všechny hifíky. Mám dotaz na všechny zdejší prodejce autohifi. Chtěl bych Vás všechny poprosit o zamyšlení zda by některý z Vás neotevřel nějakou svou pobočku i u nás na Ostravsku. Situace zde je opravdu žalostná, tady prostě nic pořádného není. Ano možná mě někdo z vás upomene na to že máte e-shopy, mě jde ale spíše o to aby zde stála kamenná prodejna s poslechovou částí kde si kupující může poslechnout, porovnat a na vlastní uši zhodnotit zda koupí to nebo ono. Já osobně jsem již několikrát musel vyrazit směr Brno, ne že by mi výlet vadil ale peníze které jsem investoval do paliva a DZ jsem mohl přihodit k nákupu. Prosím tedy zkuste popřemýšlet zda by nestálo za to rozšířit svou síť prodejen i na severní moravu. Děkuji všem

o 22.05.2011, 19:37 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
a co toto:
[ Link ]
o 22.05.2011, 20:14 | BMWE30
nevím ani jedno z toho není to pravé ořechové
o 22.05.2011, 20:31 | vinzek fa
BMWE30ja to mam K AUTOHIFICENTRUM Liberec asi 5minut cesty a taky tam nejezdim nechavam si to poslat z brna -)))
o 22.05.2011, 20:43 | BMWE30
vinzek fa: :) to asi neuslyší rádi:) ale co rád bych uvítal kdyby tady u nás bylo něco jako Ahifi , Revilo,Prohifi atd prostě speciálky které ví o čem je řeč
o 23.05.2011, 08:56 | vinzek fa | Upraveno: 2011-05-23 08:57:14
BMWE30 no neboj ja tam zavitam ale vis jak to je rozhodujici je cena -))

jinak mam stejnej nazor ja radeji jdu do obchodu kde si to muzu zkusit jak to hraje jak se to ovlada jak to vypada na zivo nez nejakej obrazek z popisem a hotovo to je takovi neosobni
o 23.05.2011, 16:32 | Harryp
BMWE30: Obecně je problém v tom, že pak sice máš takovou spciálku, ale chodí tam jenom vykukové na rady, poslech - ovšem nakupují tam kde to je o koruny, desetikoruny levnější bez jakékoli podpory atp. Tudíž, ten kdo otevře nějakou takovou speciálku, ji taky musí zaplatit a né jen dělat podporu e-shopům. Problém totiž je, že Ti vykukové ani neřeknou, že to je o nějakou částku dražší, ale rovnou to nakoupí na e-shopu.
o 23.05.2011, 22:26 | AUTOHIFICENTRUM Liberec | Upraveno: 2011-05-23 22:32:35
bohůůůžel to je tak jak píše Harryp.Cenám na eshopech kamennou prodejnou moc konkurovat nemůžeš (vyšší náklady na provoz a to o mnohem víc než eshop řízený z obývacího pokoje),proto v kamenném krámě bude cena téměř vždy vyšší.Na druhou stranu si třebas můžeš věci prohlídnout na živo (u mě např. je výběr z cca 80ti modelů autorádií) a jsem samozřejmě rád,pokud někdo přijde a neřeší cenu internetovou nebo doporučenou...aspoň díky tomu můžu nabízet to co nabízím.Na mém eshopu mám ceny o něco nižší než v prodejně,ale stejně nekonkuruji levným eshopům...a ani se o to nesnažím.Můj shop využívá spousta zákazníků jako katalog,objednají přes shop a vyzvednou si zboží osobně bez rizika,že by je někdo napálil,bez placení poštovného a bez poštovného,které musíš zaplatit ty v případě reklamace a vracení zboží zpět eshopu.A jezdí třebas i pražáci,takové partičky kluků,většinou v sobotu...pořádají celkem pravidelné zájezdy :-). Na druhou stranu liberečáci nakupují jinde,na internetu a to buď záměrně nebo prostě o AHC Lb nevědí :)
Mno a když někdo přijde s popsaným papírkem na kterém jsou ceny z eshopů,tak i s takovým člověkem najdu nějaké rozumné řešení.
Myslím si ale,že se jen tak nikdo do otvírání úplně nové prodejny bez jakékoliv historie nebo zázemí silného eshopu (viz Ahifi) nepožene.
Pár postarších fotek z Liberce [ Link ] musím zase udělat pár new fotek :)
o 24.05.2011, 10:55 | ABERTO
Njn, ale ani provozovatelé e-shopů to nemají jednoduché, protože ač by ses měl držet cen doporučených, vždycky se najde nějaký "kurvič" který bude "nejlevnější" a nevadí mu, že na tom nic nevydělá, hlavně že je kšeft ...
o 25.05.2011, 09:28 | vinzek fa
ABERTO takovejch tu beha -))

cena no vy tu resite ceny o koruny ale me slo spis o cenu radove o 50% nizsi jen proto kupuju jinde -))

o 28.05.2011, 19:23 | crestik
50%? To už jsou pak lichváři i charita
o 29.05.2011, 17:06 | vinzek fa
ne sponzoring se tomu rika v cechach -) nekdo pro reklamu a prodej udela dost
o 01.06.2011, 16:10 | TomasW
"bez poštovného,které musíš zaplatit ty v případě reklamace a vracení zboží zpět eshopu."
Bohužel chyba... poštovné na reklamaci či výměnu zboží musíš zákazníkovy proplatit ty jako prodejce... naštěstí o tom lidi moc nevědí, ale pár ano... už jsem se o tom přesvědčil :)
o 01.06.2011, 18:00 | vinzek fa
ja to nepotrebuju reklamovat kdyz to znicim tak za to muzu ja a kdyz me da nekdo cenu takovou jakou sem mel tak to za ty penize koupim novi pac to nema cenu ani opravovat -))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3912 sekund.