Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Kesam

o Navštíveno 4405x o
o 30.05.2011, 21:44 | madmaik
Cau,prosimte prosbicku,potrebuju takovou rychlo radu,jakou pastu pouzivas na lesteni? a rychlo kurz lesteni? barvu z disku sundat barvozroutem?kamos si chce po domacku vylestit kola. kolik by sis rek za sadu 15tek z mercedesu? klidne do mailu

o 30.05.2011, 23:51 | Kesam
Mám asi 7 druhu ale tedka hodně používám mastnou ta bere jako kráva pak bílou.Tedka mám nějaké švýcarské a ty mi moc nejdou.Spíš bych volil chemickej odlak(mě lak nesežral z RM)jako ten bezbarvej co je na límcích nejni problem pod tím nejni žádnej základ to jde ale ze středu mi to nešlo.
Přeji kámošovi hodně zdaru jestli se hned pouští do celejch kol at si skusí límce at ví do čeho jde :-)
Nevím jsem je neviděl.
o 30.05.2011, 23:55 | Kesam
Tady pár věcí na ručo leštění.

foto k příspěvku  od Kesam

o 31.05.2011, 16:13 | madmaik

foto k příspěvku  od madmaik

o 01.06.2011, 22:51 | Kesam
To bych dal no,ale ted ne kdyžtak meil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4437 sekund.