Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Cendler Koni kdy už? :-)

o Navštíveno 4121x o
o 29.08.2011, 09:29 | CervinVega
Fakt to spěchá,lezi mu tu krabice s tím souvisejících dílu na výměnu...

o 31.08.2011, 00:15 | cendler
Ahoj, já tě chápu, urguju to kde se dá, jak jsem ti psal Koni mělo 3týdny dovolenou, v pondělí a v včera jsem mluvil snad se všema co to se o to starají a dneska bych měl dostat verdikt, kdy 100% budou, protože mě to už taky fakt nebaví
o 31.08.2011, 07:58 | CervinVega
Sice to chápu,ale kdybych věděl,ze se to potahne do prvního sněhu,vzal bych co bylo jinde skladem:-/
o 31.08.2011, 08:09 | cendler
tak zjisti, kde to mají skladem a unás se to zruší, popravdě, budu rád když už je budeš mít
poslední 3 měsíce je s Koni hrozný řízení, nevím jak JR, ale mi pořád jenom čekáme, už přemýšlíme že to přestanem nabízet, jsou to super věci, ale kdo chce čekat na tlumiče 2měsíce
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3531 sekund.