Navštíveno 12745x

Cau, psal jsem to uz v tvem threadu o TV, ale aby to teda nebylo OT tak to dam sem:
Prosimte, mohl bys mi poradit nejakou TV s uhloprickou 82cm? Nasi maj 20 staryho Sharpa 55cm a uz to odchazi, bohuzel maji v obyvaku stenu s vyklenkem na TV a co sem koukal na rozmery tak vetsi se tam proste nevleze :( nicmene se na ni stejne koukaj z cca 2 metru. Co se tyce ceny tak vubec netusim, dejme tomu do 15-ti tisic? Ale porad no, nemam o tom ani šajnu, na TV vubec necucim.
Melo by to mit tak 2-4 HDMI vstupy (satelit+ps3+dvd), full HD (kvuli ps3) a kdyby tam sel pripojit nejaky HDD a prehralo to nejaky film z neho bylo by to supr.
Predem diky!
V 82cm to bude vždy LCD. Z LCD obecně obrazově čtyřbarevný Sharp, pak dlouho nic a za ním skupina Samsung, Panasonic a LG takřka vyrovnaně. Takže pro Tebe zaměřit se jen na požadovanou výbavu a to koupit. Speciálně požadavem přehrávat filmy z HDD neradím konkrétní model TV, neb ho neznám a v dnešní době stovek formátů nelze ručit za to, že to přehraje.
Diky, koukal jsem na ty Sharp Quattron (jsou to ty se 4ma barvama?) ale ty maji minimalni obrazovku 101cm. Dival jsem se na to na sharp.cz
JJ pravda je to tak nějak mě to včera netrklo. V tom případě určitě něco od Samsunga byť ho nemám rád, tak prostě v LCD je dobrej. Pokud oželíš plnej internet a nahrávání na HDD tak tenhle model: UE32D6000. Pokud chceš i plný prohlížeč internetu, nahrávání na HDD tak bohužel jen vyšší modely 6030 a 6070 a ty už mají i satelitní tuner o který jsou zbytečně dražší.
nevis v jakem formatu ty televize umi na ten hdd nahravat? to asi nebude nejaky bezni avi nebo tak neco ze?
Obvykle je to vlatní formát výrobce stejně jako u satelitů.
Ok, v tom pripade kouknu po te EU32D6000 pac satelit co maji nasi umi nahravat a ma prave nejaky ten dementni format co na PC jaksi prehrat nejde takze to by si stejne nepomohli. Navic ta cena je fajn. Diky moc.
Promin ze este otravuju, trosku jsem hledal a porovnaval jsem toho Samsunga UE32D6000 s UE32D6100:
[ Link ] jediny rozdil co jsem nasel je prave nahravani na HDD ale je to jen o par stovek drazsi, vyhoda by byla ze kdyby si mati chtela neco nahrat nemusela by disk prepichnout do satelitu kdyby se predtim koukala na nejaky avi prez TV usb.
Krome toho nahravani to ma asi vse ostatni stejne, vcetne toho orezanyho netu jen na social. site. Snad se nepletu.
Je to přesně jak píšeš, někde dokonce navíc uvádí i plný internet, ale to by chtělo raději zkusit.