Navštíveno 4534x

je možný s tebou nebo s kýmkoliv pořešit a mrknout na jeden probelem ohledně čísla? kdyžtak tel nebo mejl:-) icq nepoužívám

08.11.2011, 18:19 |
TROY bohužel - obecný info klidně
číslo atd už vůbec - jsem mimo tyhle systémy
potřebuju tam někoho na technickém kopnout do .... s operátorama nic nevyřídím. jsem závislej na telefonech a mám jednu simku neaktivní lhůta 15 pracvních dní na odstranění problému je extrem

08.11.2011, 18:27 |
JR Kallin: u me stacilo operatora durazne upozornit a bylo vyreseno hned ...
nepomohlo. je to v rámci lhůty:-(

08.11.2011, 19:17 |
TROY 15 prac.dnů mi nějak nesedí - pokud je to poslaný na technický tak ted je to max 5 pokud se to nepředává vejš
troy tohle mi řekli 3 operátoři nezávisle na sobě. Požadavek na odstranění chyby vznesen 27.10.
Je možný si vyžádat někoho z vedení případně na technický napřímo? tvrdí mi že ne.

08.11.2011, 20:38 |
TROY v tom případě to vypadá,že to je už logovaný na dodavatele
nemáš sim kartu po blokaci?
my jsme měli taky najednou neaktivní SIM u VDF a zjistilo se, že číslo přenesli k O2 úplně cizí osobě :-O přes měsíc trvalo, než nám ho vrátili zpět.. a to jsme se museli sami dopátrat k novému majiteli, dohodnout se s ním aby ho pustil a vrátil zpět.. původně se s námi ani nikdo nebavil, museli jsme poslat stížnost k telekomunikačnímu úřadu.. nakonec se VDF omluvil s tím, že se stala administrativní chyba.. číslo, které slouží k podnikání a bylo všude na všech reklamních plochách apod.. k nevíře.. tak snad to není Tvůj případ..
normálka doobjednaná sim na ičo. mám ted 4 čísla a tohle čtvrtý mi háže chyba registrace sim.

09.11.2011, 18:06 |
TROY hm to neprošla aktivace a změna se někde zasekla takže to vidim tak,že to je poslaný

10.11.2011, 08:40 |
JR Nebo posrany :)
... poslal jsem vam postel
... dekujeme!
... plosim, plosim ;)
Mám teď dotaz k Sygic, jaká to bude verze, plná, neosekaná, trvalá? Docela by mě to zajímalo :-)

23.11.2011, 19:28 |
TROY : ) na plnou zapomeň :)
Hm :-( takže jako ta 14-ti denní trialka nebo osekaná jo?

23.11.2011, 21:35 |
TROY :o) tak nějak
hmmm, tak je to stejně na ho.... neb mi to zamrzá na manežmentu map a dál mě to nepustí :-(

26.11.2011, 11:39 |
TROY stahuješ přes wifi?
jj, vše už stažené co jsem chtěl, přes wifi. Už jsem to rozchodil, byl potřeba restart mobilu...