Navštíveno 4690x

Ahoj,
řešil jsem teď jednoho Kaona 270tku, tam asi není vůbec šance nějak rozumně uchodit ICE kartu co? My jsme je nikdy nedělali a co jsem vybádal, tak asi konečná :-/ Zlatej Technisat, ty napsali SW a nahráváme o 106 ;-)
Kaony nefungujou, sice nám dovozce tvrdí, že jim to v k660 běhá normálně, ale mam vyzkoušeno, že se to prostě kouše.
Mam tu fw do k570, kterej by měl údajně fungovat, ale zatim jsem nějak neměl čas to otestovat.
Ale do 270tek nemam nic a myslim, že neni způsob, jak tam ICE rozjet.
Takže v kaonech nechat starou kartu a neřešit, pokud ji někdo chce nutně vyměnit např. kvůli placeným programům, tak jedině i s novým receiverem.
P.E.T.R: Nj ale paní si už kartu koupila (jinde u mě to měním jen když donesou receiver a nebo na tom výslovně trvají). Takže má smolíká, holt jí prodám nový HDčko :-))
BTW co teď prodáváte?

11.11.2011, 22:59 |
P.E.T.R | Upraveno: 2011-11-11 23:01:20
Prostě má smůlu no. :)
My montujem z 99% Dizipie, vim, že ty je moc nemusíš, ale já proti nim nemůžu říct nic. Prostě fungujou a jsou za dobrý peníze, 4000Kč i s kartou IR nebo pak s výměnou je to ještě o cca 500Kč míň. Teď tam máme i Kaony KSC-SA276IR, menu klasika kaon jenom v novým designu, ale pro mě to neumí zásadní věc a to je přehrávání seznamu kanálů přes USB. A ladit každej zvlášť je nadlouho.
JJ to mě štve na jinak pěkné Humaxu IRHD5100 ale tam to snad vyřeší nový SW a pak to bude pecka poměr výkon cena + se těším na novýho Technisata s Irdetem opět z německa a ne jako ten s*áč SIR box ;-) Takže já teď bojuju s laděním Humaxů, nebo hrnu přes USB seting do Topfieldů 2060 + sem tam Technisat ISIO.
No s nahráváním kanálů u Humaxů IRHD5100 jsem slyšel takovou zajímavou věc. Neber to jako 100%ní, kdoví, jak to nakonec bude. Ale mělo by to fungovat jenom, když ho připojíš k netu, ty si vlastně nahraješ seznam kanálů na net a pak si to stahneš přímo do konkrétního kusu. Takže u lidí bez internetu je to zas na 2 věci. Prostě klasickej problém Humaxů, dobrej HW, ale tragická SW podpora.
To už se mi vážně víc líbí ten Kaon, kterej taky nejde nahrávat, ale jinak mi přijde hodně povedenej. TF supr, ale spárování s kartou mi prostě vadí už z principu, to nějak podporovat nechci...
Tak pokud půjde SW po IP tak taky není problém, já to kolegovi vždy na krámu připravuju den předem, na montáži si max. přehodí DiseCq ;-)
TF už není jen spárovaný (jsou už i bez karty a nebo nepárovaný), navíc teď spadla i cena a ty zdroje jsou mnohem lepší, téměř se to nehřeje.
Tak na ty Topfieldy se kouknu, to jsem ani nevěděl, že už jsou i nepárovaný. Já totiž mam TF nejradši, doma mam dvoutuner TF7710 750Gb a pak TF7700 HSCI, na těch se mi nejvíc líbí klasická velikost a parádní displej.
Jenom mi tak napadlo, nejedeš náhodou 25.-27.11. do Essenu? My tam jedem s cestovkou
[ Link ] Je to bez starostí a cesta se dá vydržet, už jsem tam s nima před pár lety byl. Tam je to mazec, od tuningu, přes rallye auta (teď tam mají bejt auta z Rallye Monte Carlo od starých po nový) až po dragstery a ty šílený závodní traktory s proudovýma motorama. :D
JJ 2060 už je i bez karty ;-)
Essen bych strašně rád, ale 26.11. je výstava topení v Praze a to je pro mě aktual... takže snad někdy příště a už mě tohle nedělej :-/ :-))