Navštíveno 4470x

je tu někdo kdo tam dělá,nejlépe v IT oddělení?? potřeboval bych se na něco zeptat? Mail nebo ICQ pod nickem,přídaně telefon 606602134,stačí sms,zavolám klidně zpět.
Předem díky a pěkné svátky všem.

23.12.2011, 13:07 |
TROY nikdo takovej tady není
troy - můžu ti někam zavolat??

23.12.2011, 14:14 |
TROY ne
stejně ti z ničim nepomůžu,jestli řešíš nějakej problém s číslem řeš přes linku nebo obchod, sorry bohužel je to tak
Nejsem zakaznik,nepotrebuju resit to co jsi popsal. Resim nejakou pracovni pozici tam,pristi tyden tam mam jit tak bych chtel bejt trochu informovanej... Tak jestli muzes podat info tohohle stylu,predem diky.

23.12.2011, 17:29 |
TROY už vidim ty ajťáky co sem choděj )))))
Mno jako hodně zdaru - víc ti k tomu neřeknu ani nikdo jinej - prostě klascký IT - tak hlavně to je v tuto chvíli telefonie a věci s ní spojený
troy - nevidím jediný důvod proč by sem nemohli chodit ajťáci,myslím že já to tady navštěvuju tak pět let a to jsem taky IT ;-) Mě šlo hlavně o:
1) jaký plat je tam standart,abych věděl co si případně říct
2) jestli ten kdo to oddělění není idiot první kategorie,což ale na pohovoru nelze rozpoznat
3) jak se tam staví k placeným školením a obecně možnosti se něco novýho naučit - to je primární důvod proč bych rád opustil současný teplý flek,neb rozvoj nula,
u dvojky mi koukám vypadlo "ten kdo to oddělení vede" :-)

24.12.2011, 15:03 |
TROY Myšleno jako,že zrovna oni a autohifi to asi ne :o)))
1.Plat ti neřeknu,ale všichni co jsou na baráku jsou tam už docela dlouho :) takže asi dobrej
2.Šéfem celýho IT je ženská ;))), za Chrudim je to chlap dá se s nim mluvit normoš :o)))
3.školení to fakt netušim jak to je :(((( - co tam jsou lidi tak to maj samej MS certifikát apod
Ok,sice to hlavni,tedy bod jedna je stale neznamy,ale diky i za tohle.;-)