Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to DJ Felda

o Navštíveno 2890x o
o 16.10.2008, 18:46 | clown
abys nerekl, ze jsem se na tebe vybod .. :o)
tady mas darek k narozkam woe .., jen si ho budes muset zaplatit :o)

a koukej si pro to prijet, pac se mi tu ty dva menice nejak hadaj :o))) pokusne jen na cinch tkanicky, hraje to, opticky super, dalka jak nova, spinave low end TDK mrdky media si obcas skoci ..

optiku jsem nezapojoval, ale sviti :o))

foto k příspěvku  od clown

o 16.10.2008, 18:46 | clown

o 16.10.2008, 18:47 | clown
a jazyk to plazi uplne nadherne a tak jak ma :o))

o 16.10.2008, 20:22 | DJ_Felda
Jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaj. To je moc hezky darecek. Uz se na nej tesim. Ja byl tak hodny ze jsem dostal tolik darecku hezkych. A vzacnych. Uz se tesim,az si to privezu domu,nainstaluju to a pustim si prvni CD a zbouram panelak :-))))))))) Chudaci sousedi. Nekteri budou brecet a nekteri budou radi :-)))))
o 16.10.2008, 21:00 | tappaja
Co to je? Novej palacinkovac? :o)))
o 16.10.2008, 21:02 | DJ_Felda
tappaja: Ano,tak tak.To vis,na Strahove je vic stravniku nez aut.Tak jsem si objednal novej palacinkovac :-)))) Jedna panvicka mi nestaci na tolik palacinek :-)))))))
o 16.10.2008, 23:13 | Tuner#2
Když vydím ten mega jazyk, tak jsem si vzpoměl na Pioneera, ale tam se nedávalo tolik malých placiček, ale jedna velká pizza Laser disc - to vám byl podavač :-D
o 17.10.2008, 09:12 | clown
Tuner .. LaserDisc znam nazivo, jeste jsem ho prodaval :o)

Pak se mi libil ten 3x6 CD menic na pouzdra jako do auta ... a pak ty 400CD obludy ..
pomerne dost jsem slintal nad tusim Denonem 400CD a k nemu jeste jednou tolik slave jednotka ..

videl jsem nazivo i obludu pro radia od Studer, takovej 1200CD menic s dvouma mechanikama .. ale to bylo za jine love :o(
o 17.10.2008, 09:34 | Tuner#2
clown: JJ taky jsem to prodal pár nešťastníkům :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.