Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Katy:

o Navštíveno 2940x o
o 20.10.2008, 11:40 | TOMIK__007
Ahojda, už nevím přesně zda to bylo v týdnu nebo minulý víkend, ale viděl jsem tě v Hradeckém Futuru.Já než vylezl z auta tak si byla z Punti vevnitř a pak si zase fofrem byla v autě a fuč, a já než se vypakuju z auta, tak to je doba... ale že ty policajti koukali hezky když si odjížděla :-D

o 20.10.2008, 17:38 | TROY
Katy a v Hradci?
o 20.10.2008, 21:16 | Katy
2tomik: ty jo... a ja tvoje facko nevidela.
no jo, byla jsem v bankomatu a jela jsem na Rozkos. meli jsme punto-akci.
ti policajti me hlavne dostali tim, jak jeli az za tim formanem dovnitr (z komunikace) a tam ho tapli.
A to vis, ze jsem cekala, jestil za mnou pojedou. :))) nejake akci fizly tam mate :)
Tak te zdravim aspon tady - priste treba zakric.

2troy: se nediv...

a parkovala jsem vedle tehle hondy:

foto k příspěvku  od Katy

o 21.10.2008, 07:24 | TOMIK__007
Jo jo to mě taky dostalo když jsem viděl jak jedou za tim formanem až dovnitř a tam si povídaj, no jo to víš, tady máme přísný příslušníky a někdy je s nima peklo, jindy zase pr*el :-D Hondu vedle jsem viděl taky, jsem si říkal jestli to je náhoda nebo nějaká akce či minisrazík, ale nikde jsem nic neviděl že by se mělo v HK něco organizovat. No já stál na druhé straně na parkovišti jako od Brna hned na kraji jak procházej lidi pěšky. Příště budu třeba rychlejc vylejzdat z auta :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.