Navštíveno 3049x

21.10.2008, 19:54 |
Tony (M)
Dokaze mi nekdo vyretusovat z teto fotky ten slunecni odraz u oka nevesty?
Diky
Original:
[ Link ] 

22.10.2008, 08:37 |
Zdenek (A)
Kam chces original?

22.10.2008, 08:45 |
Tony (M)
Super. hod mi ho prosim do mailu: tony(at)walachmotors.com
Diky moc

22.10.2008, 08:48 |
Zdenek (A)
Budes z toho delat papirovou fotku? Nemam profi monitor, jen nejakej podelanej LCD Acer za par korun, takze nevim, jak to dopadne. Snad to nebude pruser ;-) Mas to v mailu.

22.10.2008, 08:50 |
Tony (M)
Papirovou nejpis ano, ale zadny velky format.

22.10.2008, 08:52 |
Zdenek (A)
Tak uvidis. Kdyz tak na to muzu jeste sahnout.

22.10.2008, 08:58 |
Tony (M)
Vypada to hodne dobre. Super prace. Jeste jednou diky.

22.10.2008, 09:14 |
Zdenek (A)
Neni zac. Jen drobne odreagovani od prace... ;-)
Zdenek: Jak jsi to dělal? Kopčením? Já to taky v rychlosti zkoušel a přišlo mi to oko moc velký :-D tak sem na to prděl se s tím piplat :-D a popravdě u té tvé práce mi to taky přijde o něco větší než by asi mělo být, tak mi to taky vyšlo :-D

22.10.2008, 11:11 |
Zdenek (A)
H: Photoshop. Chvili jsem tapal, co s tim. Pak jsem zkopiroval oko a jeho okoli do vrstvy. Pres tu skvrnu byl trochu videt obrys oka, proto jsem chtel zachovat original, abych mohl porovnavat original s novym vytvorem. Pak jsem jasem objel tu skvrnu ale bez oka. Operaci "Colorize" jsem prebarvil skvrnu tak, aby se jeji barva co nejvice blizila barve kuze kolem oka. "Razitkem" jsem pak prenasel texturu z dobryc mist na spatna mista a packou jsem to krapet rozmazaval ostrejsi prechody. Pak jsem se vrhnul na oko. Porovnavanim castecneho prusvitu oka pres skvrnu jsem vytahnul obrys. Pomerne slusne se dalo zrekonstruovat belmo oka. Nejhorsi bylo horni vicko, protoze to zkvrna hodne prekryla. Razitkem jsem opet prenasel dobe casti oka kvuli odstinu a texture. Tak jsem zhruba zrekonstruoval oko. Pak zase packou a dalsimi nastroji jsem zahladil prechody a doladil odstiny. Hlavne to belmo oka bylo prilis vyrazne. A to je asi tak vsechno ;-)

22.10.2008, 22:57 |
X-sat (M)
Razítko rulezzz ;-) Ale no time...