Navštíveno 3257x

Je tu nekdo v kontaktu s Matcem?? Pred ca mesicem se odmlcel a nemuzu ho dostihnout:(
to jsme na tom stejně :) až ho někdo chytne a bude mít čas tak bych s nim taky potřeboval mluvit :)
von se někde objeví,taky čekám.. :) já se ani moc nedivim,měly tam teď za velkou louží pěkně rušno..
Vezu mu v sobotu kolo na Infinity co si tady u nas vydrazil. Dam mu vedet ze ho schanite .

26.10.2008, 19:58 |
kucik | Upraveno: 2008-10-26 19:59:25
Že ho shání dost lidí určitě ví,ale nějak se mu nechce, nebo nemá čas na poštu.Teda tak mi to psal.Je to s ním teď špatný,ale sem chodí,tak snad už s tím konečně něco udělá
Tak jak to vypada nekdo nejake zpravy? 22.9. jsem mu posilal 200 baku na nejake veci na pokra co se tu vubec nedaji sehnat a zadna opoved od te doby:( tesim se na to jak malej spunt:o)
tak to máš ještě v pohodě, já čekám přes půl roku:-/ Mluvil jsem s ním minulej týden a říkal, že se pokusí v sobotu zajít na poštu, ale neozval se. Prej toho má hodně v práci, ale tak snad dá brzy vše dopořádku.

31.10.2008, 19:56 |
kucik Ha kéž by půl roku,já čekám už přes rok a pořás píše,že toho má moc,ale nezbývá než doufat.
no furt je to člověk co to pro nás dělá z dobrý vůle a bez něj by to bylo mnohem komplikovanější.. kdo si počká,ten se dočká, říkávala babička.. :)
Ono kdyz makas od rana do vecera tak na tu postu se tezko dostanes. Nektery veci co si vy kulihraskove objednate od firem , prijdou za mesic a nekdy i dele a jsou s tim jenom problemy . Presne jak tady rika madaros budte radi ze ho mate , jinak by jste objednavali s rabatem a platili plnou sazbu za clo.......
Mě i kdyby to stálo 2x tolik, tak by mi to v tuto chvíli nevadilo..ale chápu ho. Ono ani nemusíš makat od rána do večera...stačí od osmi do 5ti..
Ma na nej nekdo telefon??
určo bude mít hartík.. chtělo by to zjistit co se od něj dozvěděl před tim měsícem jak za nim byl.. co hartiku ?? :-P