Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To xenonman

o Navštíveno 2657x o
o 30.10.2008, 11:02 | Paczqo
Za kolik maš prosimtě ty vybojky do omegy ? Byl jsem v autokelly a A.T.U a tam mi řekli cenu 1560,- za osram a v druhem ani nevědli značku ale podle katalogu v jejich pc to bylo na omegu za 1720,- kč za kus. tak chci zjistit zda nemaš nějaky levnějši vim šetřit se na tomhle nema ale když už budu davat přes 3tis za vybojky tak at vim že aspon stejně dobry levnějši jsem koupit nemohl. diky

o 31.10.2008, 10:27 | xenonman
mam skladem za 550 kus
o 31.10.2008, 10:55 | Paczqo
A jake to jsou ty original 4500K ? a kvalia ? šlo by je kyžtak poslat poštou nebo po někom do HK ? penize klidně pošlu na učet předem v tom neni problem
o 31.10.2008, 11:02 | xenonman
4300/6000/8000 je to na tobe, kvalita je to cina, ale fugnuje to sam mam tohle v aute a bez problemu, rikam to kazdemu original to neni ale taky to stoji min jak polovinu
o 31.10.2008, 11:25 | Paczqo
To je mi jasny co dneska neni čina ale pokud to funguje a sviti jak ma tak je mi jedno odkud jsou a nějaka zaruka tam taky bude ne ? Včere ti pisnu na mail adresu a typ kterej bych chtěl zatim diky moc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2983 sekund.