Navštíveno 6143x

Ako je na tom s hlučnosťou PS3? Dá sa na ňom pozerať v pohode filmy (Bluray)? U kamaráta som si neuvedomil či to bolo hlučné a dlho sa k nemu nechystám :o) A ako prequel k plazme ktorú plánujem onedlho, som si objednal 160GB verziu PS3, tak či som nespravil kokotinu... :oD Niekedy konám a potom premýšľam a sondujem :o) Vďaka za info...
Větrák běží a pokud máš v místnosti úplné ticho a soustředíš se na to, tak to uslyšíš. Ale pro mě v reálu při přehrávání filmů to není žádný problém, jediné kdy se mi zapnul větrák na vysoké otáčky (a pak je to fakt jak vysávač) tak to bylo když jsem v letních pětatřicítkách teplotách hrál Gran Turismo 5 Prologue. Jinak doporučuju prostor větrání jednou za čas odsát vysavačem od prachu a je pokoj. Taky jako přehrávač má docela spotřebu, 180W určitě není nic co by žraly standardní přehrávače. Ale pořád bych do toho šel, je to výborná mašinka. Umí to BluRay, nádherně upscalovaná DVD, skoro všechny ostatní video formáty, po překonvertování i .mkv ripy z torrentu, nádherně to umí několik druhů efektní slideshow fotek, podbarvené hudbou taky není problém, jako nouzovka i na web, jen je dobrý k tomu objednat bezdrátovou klávesnici kdybys to chtěl častěji takto používat.
No super, vďaka za informácie. Tak snáď to nebude tak zlé. U kamaráta sme väčšinou práve pozerali filmy a hlasitosť bola taká... no ako kino doma, tak som nepočul ten vetrák a pri hrách sme furt revali, tak som toho tiež veľa nepočul. Inak *.mkv dávaš do *.vob alebo do niečoho iného? Nevieš či sa chystá priama podpora *.mkv v niektorom z nasledujúcich firmwarov?
No můžu říct, že Sencor kterýho mám doma, má tak hlasitou a vrčivou mechaniku že PS3 se svým větrákem je proti němu balzám na uši. Ono ani tak nejde o to, kolik db ten zvuk má jako o to, jak je (ne)příjemnej do ucha.
[ Link ]
RedBarone, tak mám PS3 doma. 160GB, all inclusive :o) Chcem sa spýtať, dostal som voucher na 4 hry zdarma zo Sony shopu, tak som už dal sťahovať... otázka ktorú ale mám je, či si tie hry môžem nejak vytiahnuť a vypáliť na DVD, aby som ich mal aj na placke? Predsalen disk je disk a neverím už žiadnemu... dík!
Slim: Jednou zakoupenou hru si můžeš stáhnout víckrát ze svého PSN účtu, to není problém. Ty si můžeš vybrat libovolnou hru nebo máš určeny konkrétní hry/cenu?

06.11.2008, 08:42 |
muSlim | Upraveno: 2008-11-06 08:43:00
2 RedBaron: to viem že môžem, akurát som to ešte nesondoval do hlbky, na vouchry stojí, že je použiteľný do 10/2009. Nedočítal som sa ale, či to platí pre sťahovanie, alebo že do tej doby musím zadať ten Promotion code... A mám určené štyri hry, nejaká skôr detská pirátska, Ritchet a Clank alebo tak niečo, dve nejaké lúzerské a veľdielo GT5 :o) a práve preto ma zaujíma, že keby to už potom nejak nešlo sťahovať, či by som si to nemohol nejak zazálohovať na médium :o/
Spíš to bude GT5 Prologue, plná GT5 ještě dlouho nebude :o) Dobrá hra, sice ještě ne plně optimalizovaná a občas je to vidět (framerate) ale perfektně nakročeno mají. Např. plně 3D pohled z kokpitu (fakt jezdím jen z něj) mě pořád dostává i teď skoro po roce hraní, hodně zlepšili grafiku (auta jsou skoro dokonalá) i spoustu dalších aspektů hry. Ale mám trochu pocit, že v poslední době jak se tak vehementně soustředí na vztahy s tiskem a automobilkami, vlastní GT prodejnu videa přímo ve hře atd. tak trochu zapomínají, co dělalo Gran Turismo Gran Turismem, totiž vychytaný GT mód, který by měl chytnout a nepustit po několik týdnů nebo měsíců tak, jak tomu bylo do trojky. Čtyřku jsem dohrál do necelých 70% a pak ne že bych ji přestal hrát ale vybral jsem trať (Nürburgring v 90%), auto (RUF CTR YellowBird rovněž v 90%) a jezdil jsem si na čas nebo drifty jen tak. Ale od čtyřky prostě závody nemají ten správný náboj a čím dál víc si myslím, že to je tím, že protivníci nehrajou stejnou hru jako ty, jezdí jako panáci stopou plus teď už se proti čtyřce umí vyhnout nebo předjet. Ale pořád mi připadne ta hra o to, co nahání na grafice, zanedbaná jinde. Celkově je ale velice zajímavá jak po stránce grafické tak i po stránce simulace, rozdíly mezi auty jsou opravdu hmatatelné a třeba i věci jako nervozita podvozku u SL55 AMG při jízdě opravdu na hraně mě opravdu dostávají :o)
Z jiných her hraju ještě SKATE, nikdy jsem na sportovní hry nebyl ale tohle je taky simulace, všechno děláš pomocí dvou analogových páček jemnými pohyby a každý z nich dělá něco jinýho. Je hodně těžký se ty překážky naučit ale když to začne jít, tak to hřeje :o)
No a pak už využívám jenom ostatních funkcí PS3 jako video, fotky a hudba na velký telce jsou docela podívaná. Najednou zase čučím na filmy, v tom jsem měl velkou přestávku. Na čem budeš hrát ty?
Gran Turismo 5 Prologue™
Ratchet & Clank™: Quest for Booty
The Last Guy EU
Super Stardust HD™
Tak tieto mám k stiahnutiu. A ešte som si kúpil k tomu Burnout Paradise, lebo ten sa mi hroznemoc ľúbi čo sa týka fyziky, detailov na aute zvonku a tak... Inak dík za ten popis, mal som čo robiť, aby som sa dostal na koniec :o))))
PS3 budem primárne využívať na filmy (Bluray, DVD a matrosky), časom až doladím svoj digitálny domov tak možno aj tá hudba, fotky a pod. Problémom je že nemám zatiaľ telku, teda mám malú CRT m*dku a do Vianoc snáď stihnem plazmu (PX85EA od Paňákov). Osobne si ale myslím, že nebude trvať dlho a nakúpim rôzne CODy, FarCry, FEAR a podobné mne najbližšie veci a bduem ich hrať paralelne s autami :o) Inak popremýšľam, ešte som mal pár otázok ale teraz mám veľmo veľa práce, tak ju idem sfúknuť... zatiaľ vďaka moc :o)
Čus Baron :o) Práve surfujem a pohrávam si s myšlienkou, že niekedy po Vianociach by som sformátoval PS3 a rozdelil disk a nainštaloval tam Linux, plnohodnotne by mi to na fullHD telke vynahradilo komp, čo si myslím, že nie je úplne k zahodeniu nápad :o) Neskúšal si to náhodou už? Videl som nejaký Yellow Dog linux, ale potom som našiel aj Ubuntu, že na tom beží a ďalšie distrá tiež...
Slim: To jsem neviděl ani nezkoušel, tak mi pak řekneš jak to dopadlo, protože bych do toho taky klidně šel a přehrával si .mkv rovnou :o)
Hej pane, chcel som sa spýtať, aký máš zobrazovač? Furt premýšľam nad tým, či plazmu alebo LCD, poslednú dobu sa mi plazma už akosi začína nepáčiť, alebo neviem ako by som to popísal...

09.12.2008, 09:38 |
RedBaron | Upraveno: 2008-12-09 09:39:48
Ahoj, já mám od září tohle:
[ Link ] Ale dneska bych asi volil tuhle s LED podsvícením:
[ Link ]
Čus, no ten Samsung sa mi tiež pozdával, ale po dlhšom pozorovaní mi tak úžasný neprišiel, aspoň v obchode, moc som si s nastavením nemal možnosť hrať, ale skúšal som tu uberať, tam pridávať... a jediné čo sa mi na tom páčilo moc bola tá čierna, ale furt mi to prišlo že to má také tie "obláčiky" alebo "fľaky" po obraze, šlo to trochu korigovať ale furt to tam bolo a z boku mi prišiel obraz dooosť skreslený... ale inak ako hej, dá sa a mal som pocit že čierna je úplne krásna a prišla mi krajšia aj oproti PZ85E-čku. Ja už tú telku asi odložím na Nový rok, teraz už sa určite nerozhodnem :o))))
Slim: Řada 686 kor ve větších úhlopříčkách trpí cloudingem a torchingem, panel není dobře spasovaný a světlo ze zářivky leze rohy výrazně do obrazu. Je třeba trefit na dobrý kus, tak to prostě je. Problém s tím má i SONY momentálně, a to docela dost. Život je boj holt :o)
2 RedBaron: riešim dilema. Plazmu som zavrhol kvôli konzole, bohužiaľ. Tak začínam riešiť LCD, musí byť 40" (nakoľko 42" nerobí kdekto), 46 je na mňa veľká. Čo povieš na týchto dvoch adeptov?
[ Link ] [ Link ] Videl som obe naživo, pohral som si s nimi aj v tmavých miestnosťach, aj pod "svetlom" (neónky), obrazovo mi neprídu tak zlé... LEDko neviem či by som chcel (LE786 od Samsungu mám na mysli). Pomoc :o)
Já myslím že teď bych šel do 786 a určitě 52", 46" je po pár týdnech docela malá.
2 RedBaron: ale čo som čítal, tak LEDko má dosť blbú odozvu, aspoň z troch reviews to tri potvrdili... a ja som upustil krásnu plazmu len a len kvôli tomu, že konzola. Nechcem domrdať nie moc levnú telku s konzolou, tak radšej zatnem zuby a budem mať LCD. No a to by mi bolo na <|> keby lagovalo... alebo máš iné zdroje informácií, že by si ma presvedčil? Predsalen je aj o 3 litre lacnejšia než tie dve, čo som linkoval... a 40" u mňa musí byť kvôli tomu, aby sa to vošlo sem a nebolo od skrine po skriňu :o(

Slim: Tak si ji běž někam ozkoušet do obchodu s PS3jkou nebo ji můžeš ve lhůtě vrátit, já bych si teď určitě vzal 786 i když na hry to smart led podsvícení nechodí a svítí celý panel.
2 RedBaron: zas som tu s otázkou... existuje niečo lepšieho než Logitech G25, čo sa volantov týka, alebo G25 only? :o)
Slim: V poměru cena / výkon je teď lepší Logitech Driving Force GT, který je za necelou polovinu G25. Ale ty se jistě ptáš na volant z opačného cenového spektra. Ano, takový volant existuje, je založen technologicky na G25 ale hardware, pevnost a zpracování je někde jinde. Viz
[ Link ]
Uááááááááááááááááááááááááu =-O
A ešte pedál of course... mazec, to je sada ako sviňa fakt, ľúbi sa mi to dík :o)
jj ale o GT pořád ukazují to samé, žádné nové tratě atd. Já myslím že až s tím vylezou, tak budeme mít pár super překvapení :o)
Využijem svoj starý thread, RedBaron pane, poslal som Ti email, mohol by si na to potom prosím mrnkúť? Kľudne zbežne :o) Ďakujem!