Navštíveno 7889x

Je to tento:
[ Link ] Subwoofer je nový, nepoužitý, komplet balení včetně záručáku který platil do 14.01.2012. Kupován u Ahifi.cz.
Cena 1200Kč, poštu hradím já, platba předem na účet. Možnost osobního převzetí Třebíč, Jihlava...
Tento víkend mohu posunout do Brna.
Subwoofer bude na prodej s masivní bednou, očalouněnou černým kobercem. Cena za komplet 2000Kč. Foto dodám později.
mohu foto a rozměry bedny?
Chci se zeptat jestli by nato stacil zesilovac hifonics txi 4400. Ctyrkanal na 2 kanaly kompa a na 2 tenhle sw. Dikec
Má v můstku 250W a subwoofer 200W, hrát by to tedy mělo.
Ideální by bylo to zkusit, protože sub je nový, ani jsem ho tedy netestoval.
jak hraje ten Woofer?
Mas jeste neco o kolo 10" Woofer co bych mohl mit ve zavrena 23L bedna .
Napis me mail prosim dekuji Pavel
Protože mi tu stále leží a nechce se mi to čalounit, tak je na prodej bedna, nový, nepožitý subwoofer a černý koberec na potažení. Cena 2000,-Kč, platba předem na účet. Pouze osobní odběr, Třebíč příp Jihlava.

Bedna je masivní (MDF 25mm), zevnitř vylitá laminátem. Zkosení dle zadních sedaček. Přidám konektor Neutrik.
Možno i samotný subwoofer. Nový, nezapojený, komplet balení včetně faktury, ale už bez záruky.
Cena 1000Kč, platba předem na účet. Pošta je na mne.
Ozvučnice na prodej samostatně. Rozměry viz výše. MDF 25mm, uvnitř vylitá laminátem, masivní konstrukce na sub 250mm. Cena 500Kč, přihodím zdarma černý koberec a bajonetový terminál. Kvůli hmotnosti pouze osobní odběr.
Upřesním to, aby v tom nebyl chaoz.
Samotný měnič 1000Kč
Ozvučnice + koberec + Neutrik 500Kč
Spolu 1400Kč
Platba předem na účet, nebo osobně. Měnič mohu poslat poštou v origo balení. Ozvučnici pouze osobně, kvůli hmotnosti. Možná by se dalo poslat i na nějaký sraz, pokud by byl ochoten to vzít zdejší člen kubiik.
Možná výměna za tlumení. Pouze Dynamat eXtreme, STP Gold, B2 Audio BBDM nebo GZ GZDM AB.
Subwoofer prodán
Ozvučnice aktuální, cena 500Kč.