Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: 3" Tang Band W3-1797

o Navštíveno 4326x o
o 31.03.2014, 10:03 | Milhauzz
Ahoj,

prodám širokopásmové reproduktory Tang Band W3-1797, které jsem v sezoně 2013 používal jako středy. V domácím hifi se dají použít i jako středovýšky nebo fullrange.

Info hír: [ Link ]
Parametry v PDF zde: [ Link ]

Chtěl jsem si je původně nechat, ale letošní sezónu stavím jen dvoupásmo. 3way aktiv je bez dsp vždy jen otázka kompromisu, takže proto prodávám.

Členům které znám osobně klidně zapůjčím na test při pomoci v rozhodování.

Cenovka 1500,- + pošta.

Práci čest a rukám klid :)

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 07.04.2014, 22:08 | Milhauzz
Prodáno.
o 10.04.2014, 14:49 | TeeKay
Super, ozkoušeno a funkční. Sice i v případě třípásmovýho aktivu by tam šel malej pasivní kompenzační člen, ale s tím se počítalo. Díky... :-)
o 10.04.2014, 14:56 | Milhauzz
Tak prima :) S tím kompenzačním členem, tedy o způsobu kompenzace kmitočtové závislosti impedance reproduktoru bych se klidně rád dozvěděl více. Nějaký hezký čtení?
o 10.04.2014, 16:18 | TeeKay
Pardon, upsal jsem se. Útlumový, ne kompenzační (zkrátka pasivní ekvalizace chárky - nemám DSP). Kompenzace impedance by tady neměla moc smysl, vzhledem k aktivnímu dělení a vysokýmu DF autozesů.
Při stavění budek na doma s komplet pasivním dělením už je to jiná. Stačí vygooglit zobel network (jsou i jiný řešení, tohle je to nejběžnější na vyrovnání impedance za fs), je toho popsáno moc a moc... :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3536 sekund.