Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > morel Tempo 6x9 Coax

o Navštíveno 2404x o
o 28.08.2014, 14:05 | peter0907
predám ovály morel Tempo 6x9 coax. Nové stáli a ešte stále stoja 179 eur, moja cena je 60eur. Hrané asi pol roka, od vtedy mi stoja doma nevyužité, nakoľko som zmenil prestavbu auta. Sú akurát zabehnuté, ako nové bez porušenia aj s krytmi. Mám aj mdf plato do Octavie I. Reproduktory majú aj vlastnú výhybku. Kto pozná túto značku vie, že patrí k TOP triede. Výkon 100W RMS a 200W MAX. V prípade serióznej dohody pošlem aj na dobierku. Zaujemcovi pošlem aj realne fotky...
kontakt: peter.ondik01@gmail.com

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3326 sekund.