Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Wireless Bass Meter SPL-LAB

o Navštíveno 4173x o
o 13.11.2014, 22:44 | felda16 | Upraveno: 2014-11-13 22:44:41
predam merak SPL LAB
[ Link ]
kompletne balenie vid foto, doklad o kupe
cena 250€

foto k příspěvku  od felda16

o 14.11.2014, 10:33 | rebel
Ideál pro domácí měření a doladění bedny v autě taky sem ho měl a funguje to. Mohu doporučit
o 15.11.2014, 22:51 | hotdog
rebel, na dbdrag ano
o 15.11.2014, 23:19 | felda16
ja jazdim eascu a pouzival som ho na ladenia na tuto sutaz....skusane priamo na zraze..mera identicke hodnoty ako termlab
o 15.11.2014, 23:32 | hotdog
tak to máš asi jiný než měl rebel. tomu to dost lítalo oproti termlabu. a taky jsme to testovali v několika autech s několika hodnotama. a ani ten rozdíl nebyl lineární :-(
na frekvenci to sedělo ale na eascu ne.
ale jak říkám třeba měl rebel jiný model. to nevím
o 15.11.2014, 23:38 | rebel | Upraveno: 2014-11-15 23:48:20
No .Tak měl jsem to doma a pokud sem na tom ladil já sám svoje auto tak to bylo good jak na db drag tak i na eascu.Pokud sem udělal změnu bedny a nebo změnil polohu bedny tak to bylo zaznamenáno ,bud lepší nebo horší.A rozdíl oproti termlabu sem měl o cca 0,5 decibel. Což není podstatné protože zlepšení a zhoršení bylo poznat i na SPL Lab .A ten kdo měl čísla třeba 140 decibel na SPL lab tak na termlab měl třeba 141,5,ale vtom nevidím nějaký problém. pokud si stavím doma je pro mě důležité vidět jestli horší či lepší byla změna bedny a td

nic mi do inzerátu není není to můj Spl Lab jen uvádím pravdu a mojí zkušenost .Pro jednotlivce na domácí test super věc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4351 sekund.