Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Vyběr rádia pomoc prosím

o Navštíveno 3262x o
o 29.11.2014, 11:11 | jamal
Ahoj zvažuju koupi nového rádia, mělo by stát +- 4000 a chtěl bych aby mělo usb,nebo slot na paměťovku,klidně i bez mechaniky. Dále potřebuji 3 páry RCA. Kdyby mi někdo z Vás pomohl, byl bych moc rád. Díky :-)

o 29.11.2014, 13:21 | Toxxx
Stačí si vybrať :) Dokonca majú aj BT ;)

[ Link ]

[ Link ]
o 29.11.2014, 16:43 | CarMedia.cz
Hodně oblíbené autorádio za pár kaček je Alpine CDE-182R. Za ty kačky 3 páry RCA je fakt luxus [ Link ]

Nebo si přidat pár kaček a mít CDE-177BT, které má už i DSP pro časovky, apod. [ Link ]

Ještě zajímavý je Kenwood KDC-BT53U, ale čitelnost displeje je spíše tragedie, čili ten bych možná rovnou vyřadil..
o 30.11.2014, 17:56 | RepaO
Zvukově není zlé, má ho kámoš a za ty prachy super i nastaveni zvuku atd..
[ Link ]
o 01.12.2014, 07:19 | jamal
Děkuju Vám za pomoc, nakonec jsem se asi rozhodl pro Kenwood KDC-5057SD, co na to říkáte?
o 01.12.2014, 12:19 | CarMedia.cz
Výběhový model, čitelnost displeje ve dne tragická, má to i SD a 3 páry RCA a RGB podsvícení, ale to je tak vše. Sice má USB/SD, ale nemá BT, což mě přijde jako praktičtější, obzvláště, když se tedy jedná o rádio kolem těch 4t. Podle mě dost drahé na to, jak to rádio je "hloupé". Osobně bych si pár kaček přidal a šel cestou rádia s DSP, kde máš milionkrát větší možnosti, přitom to nemáš o tolik dražší.. :-(
o 02.12.2014, 22:52 | Tiler
Ahoj, nevím jestli už máš koupeno, a jestli chceš pouze nové.
Pokud by Ti nevadilo použité, měl bych Alpinu CDE-9882ri, komplet balení + kabel k Iphone.

Parametry zde: [ Link ] real foto bych udělal, nechal bych ji za 2000,- + poštu.

foto k příspěvku  od Tiler

o 03.12.2014, 08:19 | jamal
Dekuju vam za pomoc s vyberem,nakonec vyhrala Alpine CDE-177BT :-) vcera zapojeno a je to parada..:-)

Tiler: tudiz uz radio mam,ale dekuji za nabidku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3786 sekund.