Navštíveno 3550x

Hollywood MAHX 2B
Určeno pro kabeláž o průřezu do 53 qmm
Vstup: 53 + 21.4 qmm
Výstup: 2x 21.4 qmm
Vodotěsné
Krycí plexy
obydva voltmetre by mali fungovat jeden je na zapinanie cez plus a druhe som prerabal na zapinaie cez minus
cena jedneho puzdra v obchode 35e
moja cena za obydva kusi 25e

03.02.2015, 09:15 |
kovvalsky | Upraveno: 2015-02-03 09:17:51
OPET NA PREDAJ A TO PRETO ZE TENTO ......... SI TO NEPREBRAL
TOTO JE JEHO ADRESA
František Dinamaček
Bachova 20
149 00 Praha 11
TOTO JEHO EMAIL
dinamitess@seznam.cz
AK HO NIEKTO POZNATE NAPISTE MY JEHO NICK
po asi 10 dnoch my pisal ze mu to neprislo tak som isiel zistovat kde je chyba nemal som cislo zasielky lebo na nasej poste im na zaciatku roka nefungoval system tak som sa isiel nato informovat o pol hodine stravenej na poste a hladanim my zistili ze zasielka nebola prijata a pre istotu my na papierik napisali aj cislo na sledovanie balika mladeho pana som kontaktoval ze preco to neprebral ze tu ma aj cislo zasielky on my asi po 8 dnoch odpisal ze jemu nic neprislo ze odrbavam ze som nic neposlal
VOLAL SOM DO PRAHY NA POSTU TAM MY POVEDALI ZE LISTOK O ULOZENY ZASIELKY MY NECHALI V SCHRANKE
mladeho pana som kontaktoval ze to tam ma doteraz neodpisal dnes mu to bolo dorucovane znova a znova si to neprebral je to uplny ojebavak ked tie puzdra chcel vypisoval my skoro kazdy den ked som to odoslal a napisal som mu ze je to poslane za cely mesiac sa ozval iba raz z vycitkami ze som to neposlal

nech to sliak trafi POSIELAM LEN NA SLOVENSKO do ciech len tym koho poznam cena stale 25E

03.02.2015, 10:19 |
skoki treba pýtať peniaze vopred alebo aspoň zálohu vo výške poštovného

03.02.2015, 14:00 |
Chris co tak 20e osobne v BA, ak budes mat cestu okolo ? :)
se ti tam muzu mrknout zdali tam bydli .........
To kovvalsky:
Co ty se tu rozčiluješ odjebku?
Přesně to samé jsi udělal rebelovi,když jsi si u nej objednal tlumení s dovozem a taky jsi si to nevyzvedl!
Došlo i na tebe :D
Dobře ti tak ;)

03.02.2015, 16:14 |
rebel Jak je to pořekadlo stím prasetem?
Chris ked budem mat cestu zoberem zo sebou
flicek rebel na tom neprerobil ani cent on to zobral zo sebou ked isiel do nitri a ja som ho aspon kontaktoval ze to v nitre nezoberem takze porovnavas neporovnatelne
Mne tu nejde o peniaze ale o to aby si ludia davali nanho pozor lebo ked nieco chce napise email a ked to poslem ma problem napisat raz email raz za mesiac

03.02.2015, 19:21 |
rebel | Upraveno: 2015-02-03 19:26:35
Tak tak take myslim že si neni nač stežovat sam jsi udelal to same . Stejne to neni o to horsi ze ja to vezl tobe na slovensko a tys to ani nevyzvedl Jak se řika kdo jinemu jamu kopa sam do ni pada a takove reznicke porekadlo na kazdou svinu se vari voda
ty si ale nesiel koli mojim dvom platom na slovensko vies ty si tu siel koli ME easce
chlapci sak na vas tiez raz pride za tu skodoradost a potom sa budem smiat ja

03.02.2015, 22:05 |
rebel Ale ale to uz se nevymluvis I kdyby sis objednal jeden kus nebo vagon tlumeni a neprevzal to tak je to stejne.proste svinstvo . A na eascu sem do nitry nemusel jen sem se sel kouknout . A jde o princip objednal jsi neco a neprevzal a ted te potkalo to same , dobre ti tak Panbuh ty prasarny vidi a tresta takove lidi
uz to tu nebudem rozoberat ale aj na teba raz pride zato co si tu pisal a sam si vedel ze polovica z toho nebola pravda
ale mne to o tie peniaze nejde aj ked som prerobil asi 15 euro ale tu ide o to ze ked si niekto nieco objedna a nechce to prebrat da vediet a nie sa tvari ze mu to neprislo a mam to mesiac niekde vprdeli na poste

04.02.2015, 00:42 |
rebel Ale prosim te si stejnej tak se stale nevymlouvej a nestezuj si . Vo jsem psal byla pravda chces to sem nakopirovat jak ses choval jako prase .chces tvrdit ze si chtel dovest tlumeni a vyzvedl jsi si ho ? Tak vidis a to proste neokecas . Objednal sis tlumeni a nevyzvedl a nedals predem vedet ze to pada az v den predani ale to sem ti to dovezl az na slovensko . Taky sem se ponaucil . A nejsem sam