Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: SW BA ESW-12, zesik, radio

o Navštíveno 2916x o
o 12.01.2015, 19:43 | CVakk | Upraveno: 2015-01-12 19:45:08
Bull audio ESW-12 starý asi 3 roky kupoval jsem jako nový, hraje stále jak má. cena 1100Kč

Zesilovač Rodek R480i. nemocnej - chová se tak, že na baterku (12v) funguje normálně, ale po nastartování auta (zkoušeno na dvou autech)(napětí kolem 13.8V) začal problikávat protect, sice hrál, ale jako když je poškrábaný CD, lehce vynechával. Tak jsem ho vyndal a zkusil jinde a opět to stejný, jen už svítí protect trvale

a dělá to jak zapojenej komplet (signál, repro...) tak i čistě jen na napájení + drátkem sepnutej rem.

cena 800Kč (cena opravy podle Pavla odsud 500-800)

Dál zesilovač Concord CA4050 - jen jsem ho vyndal z koupeneho auta ani nezkoušel, je to čtyřkanal na nějaký slabší kompa.
cena: 800Kč

fotky rajče - [ Link ]

pak bych tu měl nejaky kabely - 50tku cca 4.5m + 0.5m, nějakou dvacítku asi 5m, signály, repro 4mm 2x4metry......ceny dohodou

severní čechy, Železný Brod

o 12.01.2015, 19:56 | CVakk
ještě tu mám rádio Sony CDX 8800, mechanika nebere CD, a asi odešel flex kábl, tak už se mu nechce zalést. V létě jsem ho jeste mel v autě a hrálo hezky, DO mám a funguje. cena nemám páru, 500 ? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1964 sekund.