Navštíveno 5789x

Stav viz foto. Místo origo šroubků na plexi jsou použity šroubky z PC. Nějaké mi chyběly, tak jsem je vyměnil všechny o origo teď nemohu najít. Poškozené plexi čelo mezi Cinch viz foto. Bez origo krabice.
Cena 5000kč + případná pošta 100kč. Platba předem na účet nebo osobně (Třebíč).
To už je let co jsem ho prodal :-D
Sloužil perfektně, dnes už se snad ani monobloky FULL-RANGE nevyrábějí.
(jinak hop nahoru)
*konny*: jj, přes clowna až ke mne. Vybavený je pěkně. Regulovatelné DF (až 1000), plynule regulovatelná fáze, holt jiný oddíl.
Možná výměna za notebook jako třeba:
[ Link ]
Cena 4000kč + případná pošta 100kč. Platba předem na účet nebo osobně (Třebíč).
Některým lidem se zdá cena asi vysoká, protože chtějí slevu. Rozhodl jsem se tedy pro její úpravu. Takže nová cena!
Cena 4800Kč+100Kč případná pošta. Platba předem na účet, případně osobně (Třebíč).
Cena 4600Kč+100Kč případná pošta. Platba předem na účet, případně osobně (Třebíč).
Cena 4000Kč+100Kč případná pošta. Platba předem na účet, případně osobně (Třebíč). Poslední možná sleva!
Je vidět, že lidi absolutně netuší co za super zesík se tu téměř zadarmo nabízí :( Naprosto živě si pamatuju jak krásně hrál s dvěma W12 :)Lidi kupujte! Tohle není žádne jebka z tržnice! ;-)
Kdybych měl auto kde by šla udělat muzika tak neváhám :) Ale vestavěné OEM radio mi v tom krapet brání....
Kdysi jsem po něm toužil. Jenže jsem nechtěl dát to co stával. Teď bych bral, jenže na polici by moc práce neodvedl...