Navštíveno 4887x

11.09.2015, 13:48 |
Seat Power | Upraveno: 2015-09-11 13:49:32
prodam powercellku,parametry kazdy jiste zna tak netreba vypisovat.
Stari lehce pres 2 roky ztoho v aute rok a pul,kazdy mesic dobijena na zdroji.
Vyborny stav.
cena 4800kc neni problem osobni vyzkouseni kdo si prijede.
Ps. zadna Db dragova hajtra to neni :)
Nevím, proč píšeš "DbDragová hajtra" !?
Právě DbDragový baterky jsou ty nejopečovávanější a musejí bejt v naprostém pořádku.
rocco protože co je na dbdrag je špatny a zničený, protože do něčeho narveš 200000,- abys to během chvilky zničil a spálil. to pracháči od dbdragu prostě běžně dělají :-)
No.. jasně :)
Já bych se chtěl mít jako moje baterky ...

16.09.2015, 00:41 |
rebel nechci se michat blbě do inzeratu ,ale koukam neni tam samolepka PC 4000 a nahore u kontaktu je tušim samolepka s datumem vyroby a tu tam powercell nedava nebo jo ? takle to vypada jako hx 400

16.09.2015, 00:43 |
rebel jinak k debatě o obaterce tak tyhle baterky tech 5 let zmaknou a je jedno ci db drag nebo na audio k poslechu jde o to kdo se o ně jak staral dojebe to jak na db dragu tak easce spl tak na sq a i na normalnim poslechu
Vždy a vše vydrží tak jak se ktomu lide chovaji
No nechcel sem byt prvni kdo tu napise,ale taky mi to nedalo.Tak moje db dragova hajtra vydrzela 8-9let nez umrela a kdo vi kolik mnela majitelu, ale napeti 13V drzi stale :-D
rebel: já mám PC a ten datum tam mám taky

17.09.2015, 22:22 |
rebel hotdog : je mozne že tam tu nalepku mas, ale take tam je nalepka powercell :) tu není a je jen ten datum stejne jako to je u hx 400 Je mě to jedno co je to za baterku at je to powercell nebo hawker nebo datasafe ja mu tu inzerat kazit nehodlam prome za mě . Nějaká blbá samolepka nehraje jen určuje pořizovací cenu, ale to nebyla podstata . Důležité co jsem chtěl bylo toto
jinak k debatě o obaterce tak tyhle baterky tech 5 let zmaknou a je jedno ci db drag nebo na audio k poslechu jde o to kdo se o ně jak staral dojebe to jak na db dragu tak easce spl tak na sq a i na normalnim poslechu
Vždy a vše vydrží tak jak se ktomu lide chovaji
Cena 4000 niz nejdu a do svého inzeratu mohu psát co chci tak si nechte ty keci.