Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P.Clarion 958RMC

o Navštíveno 4946x o
o 16.04.2016, 18:41 | XsaraTV
Predam Clarion 958RMC.Opticky v super stave,panel ako novy.Mam k nemu montazny plechovy ram.Ma chybicku - prestal zrat CDcka, mal som ho rozobraty,mechanika odskusana a funguje.Nereaguje senzor ktory pri vstupe CD ma dat mechaniku do chodu.Ja na take veci nie som manik,tak si to neviem opravit.Niekto sikovny by si to mozno vedel dat dokopy. Cenu ponuknite

o 17.04.2016, 13:33 | XsaraTV
Alebo niekto na SK kto by to vedel dať dokopy?Keďže to bude len nejaká prkotina.Asi by som si ho aj nechal
o 20.04.2016, 16:23 | 1meca1
cena vc dopravy do cr
o 22.04.2016, 14:28 | XsaraTV
Ahoj,zistil som kde sa to da opravit,vraj to s tym senzorom nebude take hrozne,takze potom sa rozhodnem ci bude na predaj alebo si ho necham
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.312 sekund.