Navštíveno 5851x

uvazuji o prodeji vyse zminovaneho radia. radio ma 3x vystupy na 4v. graficky display. umi android ibiphone. stream pres bt. xpander. nastaveni a syncheonizace pres mobipni aplikaci. handsfree. radio je v perfektni kondici. rok stare.
[ Link ] 4300Kc
Super rádio, nedávno som predával svoje. Keby som nemenil za Pio 80PRS, tak by asi zostalo. Len skoda, ze nevie aktiv.
oberon: jj. jedina chybicka. jinak je suprovy. moc jsem premyslel jestli ho mam dat pryc. :(
skusal si pustat z USB flac alebo wav?
Neni treba zkouset 178BT neprehraje flac ani wav kontejnery.
178bt umi flac z cd. z usb to neumi.
janci158: flac pouze z cd.
FLAC neprehraje ani z CD... ani WAV. FLAC umi az letosni 2016 jednotky.
HifiFandaBrno: co tedy znamena ze radio je 24bitove? je pravda, ze cd jsem v tom radiu mel jen parkrat. proto radeji overim. popripade tady je link na vyrobce.
[ Link ]
To znamena cisty marketing.
Znamena to ze pouzili 24-bitovy DAC, tedy soucastku o 5 korun drazsi, nebo spis jen vyuzili to, co jiz nabizi pouzity DSP cip v zakladu.
S prehravanim 24-bitoveho audio to nema take nic spolecneho, radio umi zpracovat jen standardni 44kHz/16bit nahravky (CD kvalita). Ten DAC bude vyuzit pravdepodobne jen pro vystup z DSP.
V flacem toto nema vubec nic spolecnyho. Navic by ani nedavalo vubec smysl podporovat flac z CD a nepodporovat z USB, to by muselo byt umele omezeni... Proc by to nekdo delal?:-)

11.06.2016, 13:12 |
leco Snáď sa lambados neurazí že mu to tu trochu zaserem ale keď už sa tu rieši ten flac tak sa opýtam viete mi niekto povedať či ho toto rádio
[ Link ] dokáže prehrať lebo napríklad tu píšu že nie
[ Link ]
vypalim n3jaky flac cd a uvidim. i tak podporuje iphony. takze pres kabel a pusti z iphonu nebo androida flac bez problemu. ja z 99ti procent streamoval pres bt. dam vedet jak je to s tema flacama at jsem si stoprocentne jisty. jinak i 195bt ma poze flac z cd a je omezene na usb. ve 195bt z usb pouze mp3. takze ano muze se jednat o umele omezeni.
...dokonce to tvrzeni o pouziti 24bitoveho DACu ani neznamena, ze interni DSP pracuje s timto samplingem. Takze je to uplne nic nerikajici o nicem vypovidajici kec :-)
leco: DEH-X3800UI, neumi FLAC, z losslessu umi lossless WMA do 16/48, WAV do 16/48, samozrejme pak klasicky CD Audio 16/44.
WMA snad nikdo realne nepouziva, WAV jen blazen, takze je to "k nepochopeni" proc to do radii furt cpou. Holt historicky vyvoj nezapres, cipy tuto funkcionalitu zdedily po starsich generacich, neco pravdepodobneji, v tech radiich jsou cipy generace ~10 let stare.
Jeste by bylo ve hre prehravani ALAC pres pripojeny iPod/iPhone, i kdyz v navodu o tom neni zminka, akorat nevim kde by v tom pripade probihal prevod na PCM, kdyz to jednotka oficialne neumi.
jen se do toho zase vmistim ja. radio jeste neni prodane. takze UP :D

11.06.2016, 21:28 |
leco HifiFandaBrno ďakujem potom pripadá do úvahy ešte toto
[ Link ] to už by malo ten flac prehrávať.

11.06.2016, 22:15 |
HifiFandaBrno | Upraveno: 2016-06-11 22:18:48
Ano DEH-X8700BT umi flac a wav a to do 16bit/48kHz tedy vse krome Hi-Res muziky.

11.06.2016, 22:16 |
lambados | Upraveno: 2016-06-11 22:17:20
up za 4000kc....
a mam info, ze to flac neumi. overit to uz nemam na cem. menice jsem uz prodal.
-Hans- potrebuju prodat.promin
lambados Neomlouvej se, jen jsem to zkusil :) Vis jak to je - lina huba... :) Neco bych ti pridal jeste.
ja bych s nim neme co delat. mam jeden sub v garazi. a premyslim jestli ho vyuziju nebo pujde taky do sveta.
Vermut: speciálně pro tebe 4000
uz pouze bez mikrofonu. uprava ceny na 3700.
takze up